≫ 

Telo od milion dolara - prosti trikovi kojima Lejdi Gaga održava idealnu figuru

Ovoj hrabroj i upornoj ženi ni opasna bolest ne može da stane na put

  • 3

Lejdi Gaga piše pesme, peva, svira, igra i pored svega toga već godinama važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica današnjice.

PAKLENI bol u celom telu i hronični umor: Sve o bolesti koju ima Lejdi Gaga i koja najviše pogađa žene

Iako boluje od fibromijalgije zbog koje ima bolove u mišićima, ligamentima i tetivama, ona ne dozvoljava da joj bolest slomi duh i telo. Tokom cele godine održava besprekornu liniju peščanog sata, a njena tajna je u dobro izbalansiranoj ishrani i raznim vrstama vežbanja.

Foto: Tanjug/AP

Na njenom Instagram profilu možete da vidite slike koje ona kači sa časova vežbanja koji su ponekad jako zahtevni. Obožava da vežba sa TRX trakama koje joj dozvoljavaju da istovremeno jača različite grupe mišića i tonira celo telo.

Ona već neko vreme trenira sa Harlijem Pasternakom koji posebno voli vežbe za trbušnjake i izdržaje. Za njenu liniju zaslužni su i visoki udarci sa tegovima oko zglobova, mostovi za zadnju ložu, čučnjevi sa poskocima i joga.

Foto: Profimedia/Pacific coast news

Kada je u pitanju hrana, ona ima svog kuvara Boa O Konora koji je uvek obraduje ukusnim i zdravim obrocima koji se sastoje od kinoe, smeđeg pasulja, grilovanih škampi i povrća. Za Gagu se on fokusira na obroke koji su ukusni i hranljivi jer kad je na putovanju zbog nekog koncerta ona nema mnogo vremena da jede zbog čega njeni obroci moraju da budu prave energetske bombe.

Kada se pevačica uželi brze hrane, kuvar joj spremi ćureći burger sa mladim krompirom, piše net.hr. Tako ona zadovolji svoju želju za brzom hranom, a pri tom se ne ugoji ni gram.

Daljinac

(M.K./m.krstic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA