Popularna pevačica uvek je prozivala mršavice - a sada i sama postaje jedna od njih

Poznate dame često na početku karijere zauzimaju oštre stavove i pljuju po standradima koji su im nametnuti

  • 0

Jedan od onih najrigoroznijih tiče se izgleda gde je manje uvek bolje kada je reč o kilogramima iako su obline koje šetaju Dženifer Lopez i Selma Hajek jako seksi – neke ipak odluče da promene ploču poput Megan Trejnor.

Blejk Lajvli otkrila surovu istinu koja se krije iza njenog izgleda posle porođaja

Ova pevačica koja ima 24 godine postala je poznata kao punačka simpatična slatkica čija pesma "All About That Bass" iz 2013. godine postala planerani hit.

Foto: Profimedia/ADMedia

Već skoro deset godina je prisutna na muzičkoj sceni i bila je prepoznatljiva po njenoj zaobljenoj figuri kojom je bila ponosna i uz stav da je takva i ne želi da se menja. Sada ona ima drugu pesmu. Više ne bismo mogli da joj pevamo "Poješću sve kolačiće" već "Lutka sa naslovne strane" više ide uz njen novi izgled.

A post shared by Meghan Trainor (@meghan_trainor) on

 

Fanovi su ostali u šoku kada je Megan objavila nove slike i pojavila se na crvenom tepihu sa ozbiljno manje kilograma, piše index.hr. Iako je uvek prozivala mršavice i ohrabrivala devojke sa oblinama, Megan je odlučila da pređe u suparnički tabor.

A post shared by Meghan Trainor (@meghan_trainor) on

 

Isticala je da ne planira ni zbog koga da se menja misleći prvenstveno na telesnu građu, a o mršavicaam nije imala ništa lepo da kaže već samo "skinny bitches" (mršave kučke). To nije bilo nimalo primereno, ali isto tako i punije dame imaju problem sa izrazima kao što su "plus-size" ili "punije".

A post shared by Meghan Trainor (@meghan_trainor) on

 

Pitamo se šta će na sve to reći njeni fanovi, ali na kraju dana važno je da svako od nas bude zadovoljan sobom sa ili bez viška kilograma.

Daljinac

(M.K./m.krstic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA