≫ 

Ove fit mame su dokaz da je sve moguće: Uspele su da smršaju nakon porođaja i da izgledaju bolje nego ikada (FOTO)

Višak kilograma u trudnoći je normalna pojava, ali oni se mogu istopiti

  • 10

Mnoge žene koje su postale majke, u trudnoći su “nabacile” nekoliko kilograma više i sada nakon porođaja ne uspevaju da ih se reše - ali da li je sve to samo izgovor?

Sa 18 godina imala je 135 kilograma, a onda joj se život promenio iz korena: Danas je prava seks bomba i u teretani uzdišu za njom (VIDEO)

Nekima i jeste. Često čujemo kako novopečene mame kažu da nemaju vremena, da nemaju snage, da ih beba iscrpljuje, da žele samo da se naspavaju i odlazak u teretanu im ne pada na pamet. Onda obično sledi ubeđivanje da je nemoguće smršati nakon trudnoće.

Ne bismo baš rekli da je tako jer su ove mame živi dokaz da se može kad se hoće. One su mnogima inspiracija i motivacija, jer su sebi postavile cilj i nisu odustajale od njega dok ga nisu istvarile. Odlično izgledaju, još se bolje osećaju i odličan su primer svojoj deci.

Ukoliko i vi mislite da je nemoguće da izgledate kao pre trudnoće, čak i bolje, dobro pogledajte profile ovih mama na Instagramu i zapitajte se šta je vaš cilj.

Emili Skaj

Објава коју дели EMILY SKYE Health + Fitness (@emilyskyefit) дана

Fitnes instruktorka pokazala je kako telo trudnice zaista izgleda tokom svoje trudnoće. Trudnoća joj je teško pala, ali je odlučila da se nakon porođaja posveti sebi i brzo se vratila treninzima kod kuće. Vežbala je uz svoju aplikaciju FIT APP i nakon 8 meseci preoblikovala je telo i uspela uprkos komentarima svih oko nje da više nikad neće izgledati isto.

Melisa Alkantra

Објава коју дели Melissa Alcantara (@fitgurlmel) дана

Pre nego je postala lični trener Kim Kardašijan, imala je muka sa jo-jo efektima dijeta i vežbanja. U trudnoći se ugojila 30 kilograma i znala je da mora nešto da preduzme. Odlučila je da vežba po programu Insanity Beach Body i uspela je da skine 18 kilograma za 2 meseca, dokazavši tako svima i sebi da se sve može samo kad se hoće.

Kristi Ardo

Објава коју дели Kristy Ardo (@baby_fitgym) дана

Ovo su rezultati nakon jedne godine vežbanja, a ona trenutno čeka treće dete. Za gubljenje postporođajnih kilograma i oblikovanja tela potrebno je strpljenje i posvećenost. Mišiće je izgradila svakodnevnim vežbanjem od 15 minuta i kontrolisanom ishranom. Rezultati su je motivisali da osmisli lični program vežbi Baby Fit Gym.

Džulija Berd

Објава коју дели Pre & Postnatal - Julie Baird (@ourfitfamilylife) дана

Fitnes instruktorka i specijalista za pre i post natalno vežbanje veruje da našim mališanima trebamo da usadimo zdrave navike odmalena. Vežbati i paralelno odgajati dete može da bude izazovan posao, ali je moguć samo uz dobro planiranje.

Sia Koper

Објава коју дели SIA ALEXIS COOPER🦄 (@diaryofafitmommyofficial) дана

Tek 5 meseci nakon porođaja uspela je da izgubi trudnički stomak i vrati se u formu. Iako telo ove fitnes instruktorke izgleda savršeno na fotografijama, Sia kaže da ono nikada neće biti isto. Ona će uvek imati strije, kosa joj i dalje opada, ali to nije razlog da se prepusti letargiji i da prestane da brine o sebi samo zato što je rodila. Isto savetuje i ostalim majkama.

(Telegraf.rs/net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Irma

    31. avgust 2018 | 13:44

    Da, sve Su one “fitnes instruktorke” ... znaci imale su lepo telo i mišice i lepe navike treniranja pre trudnoće.... napišite članak o čarima dojenja. I koliko se dojenjem izgubi brzo visak kilograma dobijen trudnocom. Dojenje je poklon za ceo život i vaše dete će vam biti zahvalno, jer će biti jako i zdravo... podstočite dojenje i motovišite novopečene majke i edukujte ih koliko dojenjem dobijaju i beba i one....

  • Mix

    31. avgust 2018 | 14:50

    Nikad to vise nije to....posle porodjaja zene ostare brze nego u klimaxu..

  • Anka

    3. septembar 2018 | 09:20

    Ova zadnja na slici Sia Koper pored kilograma izgubila i tetovazu na levoj ruci. Bravo 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA