≫ 

Sa 18 godina imala je 135 kilograma, a onda joj se život promenio iz korena: Danas je prava seks bomba i u teretani uzdišu za njom (VIDEO)

Lepota je uvek u oku posmatrača

  • 0

Sa 18 godina Melisa Mouavad imala je neverovatnih 135 kilograma i mogla je da nosi samo odeću za trudnice, a danas niko ne može da poveruje kako ona seksi izgleda.

Majka šestoro dece objavila je fotografiju sa sinom, a zbog jednog detalja na svom telu dobila je jezive komentare mladih žena: "Odvratna si! Fotošopiraj tu grozotu!" (FOTO)

- Odeća za trudnice imala je široku elastičnu traku na stomaku i samo takva mi je odeća odgovarala. Neugodno mi je samo kad se setim, ali nisam imala izbora, izjavila je ona.

Sada ima 29 godina i uspela je da smrša neverovatnih 65 kilograma i promeni način života. Kao devojčica bila je opsednuta hranom i znala je da u svoju sobu noću odnosi hranu kako bi je kasnije jela. Svake večeri bi tako pojela nekoliko krofni, brzu hranu, tablu čokolade i gazirana pića.

Tako je sa 18 godia došla do brojke 135 na vagi i lekari su joj naglasili da mora da smrša jer može da dobije srčani udar. Bila je na rubu dijabetesa kada je shvatila da sve mora da se promeni. Trebale su joj godine isprobavanja kako bi otkrila šta to može da joj pomogne u mršavljenju. Pre pet godina pronašla je svoj program uz koji vežba i mršavi.

- Počela sam da vežbam u teretani i da kontrolišem hranu koju jedem i kilogrami su jednostavno počeli da nestaju. Pre sam bila stidljiva i zatvorena, nisam htela da me iko vidi. Sada sam puna samopouzdanja i srećna. Volim život, naglasila je ona.

Prošle godine udala se za svog dudogodišnjeg dečka Edvarda Mouavada i ima ljubav kao inspiraciju i podršku na svom putu ka zdravijem životu.

VIDEO: Malog naterali na dijetu on počeo da fantazira hranu sa bilborda

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA