Slučajno je kupio ženi premalu pidžamu, a umesto da je razbesni - ona joj je promenila život

Žene vole poklone, ali pronaći onaj pravi za vašu damu može da vam zada glavobolju ili promeni život iz korena

  • 3

Ukoliko je vašoj lepšoj polovini poklon koji je dobila ulepšao dan, onda ćete i vi biti obasuti pažnjom, ljubavi i zahvalnošću.

Ova 4 horoskopska znaka će vas ostaviti zbog drugog u roku od 5 sekundi

KAKO MUŠKARCI BIRAJU ŽENU: 10 stvari na koje obraćaju pažnju kada razmišljaju o braku

Tamna strana ljubavi: Istina koju svi parovi moraju da znaju ako žele da im veza uspe

Jedan muškarac je ispričao priču o tome kako mu je jedan poklon spasio brak i održao lekciju svim muškarcima. Kada se njegov brak našao u krizi setio se saveta svog deke da “glupi muškarci s glupostima prolaze” i rešio da pokuša nešto neverovatno.

-Ja i moja žena smo bili u srećnom braku već 20 godina. Nako dolaska trećeg deteta nekako smo zapostavili jedno drugo. Ljudi, šta tri porođaja mogu da urade ženskom telu to je užas. Da se to dešava muškarcima, siguran sam da bismo odavno izumrli kao vrsta jer ja nisam siguran da bih sve to uspeo da izdržim. Moj momenat buđenja dogodio se pre 7 godina dok sam ja vežbao i trčao do iznemoglosti, a ona je bila potpuno nezainteresovana.

I, 29 - will get married in 3 months, went out and bought superman pajama pants

Nije htela da ide na bazen sa mnom i sa decom jer se plašila da će je ismevati i kako će meni pričati da zaslužujem lepšu ženu. Pre 5 godina ona je poželela pidžamu za Božić. Znao sam šta voli i iskrao sam se jednog popodneva iz kuće da joj kupim taj poklon. Otišao sam u radnju i tek onda shvatio da ne znam koju veličinu nosi. Našao sam one koje sam mislio da će joj se svideti i kupio neki broj.

Došao je dan otvaranja poklona. Odmah joj se dopao dezen, ali kad je videla veličinu izraz lica joj se promenio. Upitala me je da li ja stvarno mislim da ona nosi tu veličinu, na šta sam joj ja odgovorio da je malo smršala i da sam mislio da će joj to odgovarati. Prišla mi je sa suzama u očima i zahvalila mi se što je ja tako vidim.

Nikada nije zamenila taj par pidžama. Umesto toga počela je da vežba i hrani se zdravo i sada 5 godina kasnije izgleda prokleto dobro. Toliko dobro da prosto zaslužuje boljeg od mene. Čujem kako često kaže da želi da izgleda toliko dobro koliko njen muž misli da ona dobro izgleda. Sada ide na bazen u malenim dvodelnim bikinijima koje ranije nije mogla da smisli i mnogo je srećna, ispričao je on.

Daljinac

(Telegraf.rs/boredpanda.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA