≫ 

Moj život sa seksualno opsednutim Vernom Trojerom: Ljubavnica otkriva sve jezive detalje života sa čuvenim glumcem

"Nikada mi se nije zahvalio ni za šta, a život sa njim je bio užasan"

  • 22

Poznati glumac Vern Trojer je važio za osobu opsednutu seksom, a svoje dane je provodio tako što je čitao o sebi na internetu, tvrdi njegova bivša ljubavnica Rani Šrider. Vern je bio visok samo 81 centimetar, za ulogu Mini Mija je plaćen milion dolara - ali se sa glumicom Rani Šrider verio u Mek Donaldsu i poklonio joj je plastičan nakit.

Pozvala je poznatog glumca na matursko veče, a onda je usledilo iznenađenje koje će pamtiti ceo život (VIDEO)

Rani, koja je visoka167 centimetara, kaže da je je on tretirao "kao roba". Osim toga, ona kaže i da je Vern mnogo pio i da je bolovao od jake promene raspoloženja.

Ova bizarna veza je započeta na zabavi zajedničkog prijatelja, Rani se brzo uselila kod Verna jer je tada radila kao konobarica u Mek Donaldsu.

 
A post shared by Verne Troyer (@vernetroyer) on

- Vern ima dve strane: jedna je zabavna strana čoveka sa velikim smislom za humor, a druga je užasna i bezosećajna osoba koja je ljuta na ceo svet i pije skoro do smrti da zaboravi koliko je depresivna. - rekla je jednom prilikom Rani.

Par se rastao u julu 2008. godine, nakon što je njihov snimak seksa Vern objavio na internetu.

- Vern je bio velika škrtica, jednom mi je rekao da mi je kupio dijamantski prsten, a ja sam bila oduševljena jer nikada nisma imala nešto tako dragoceno. Kada se vratio iz Las Vegasa, tvrdio je da ga je izgubio, ali mu nikada nisam poverovala. - rekla je Rani.

Foto: Profimedia / Rani Šrider i Vern Trojer

Rani kaže da u početku nije osećala privlačnost, a kada je tražio broj telefona na zabavi, dala mu ga je "kao šalu". Ali, sutradan ju je pozvao u 10 ujutro i složila se da se sa njim upozna iz radoznalosti.

- Naš prvi sastanak je bio kod njegove kuće. Gledali smo "American Idol" i igrali video igre. Tada je Vern živeo u gostinjskoj kući, specijalno dizajniranoj za njega, sa minijaturnim nameštajem i minijaturnim kupatilom. Sa prekidačima za svetla na nižim nivoima tako da je mogao da ih dohvati. - kaže Rani.

- Počeo sam da odlazim u njegovu kuću svako veče i zaljubila sam se. Prvi put smo se poljubili nakon nekoliko sastanaka. Ležali smo na krevetu i samo sam se nagnula i poljubila ga. Vern je bio dobar prijatelj i izgledao je kao prilično kul tip - i to je privlačnost, ali prvi utisci mogu biti varljivi. - kaže Rani.

 
A post shared by Verne Troyer (@vernetroyer) on

Rani  kaže da je izdržala mesec dana pre seksa sa Vernom - tada je odlučila da će samo ispitivati njena prava osećanja prema njemu. Ali, njihova prva noć je bila sve osim romantike.

- Iskreno, većina noći je bila užasna. Zatvarala sam oči i mislila na to kao na "dobrotvorni rad", što znači da sam to radila za njega, a ne za sebe. - kaže Rani.

Rani  tvrdi da njihov seksualni život nikada nije postao bolji  i da je Vern bio jako frustriran.

- U vreme kada smo bili zajedno, vodili smo ljubav samo šest puta, jer sam uvek pronalazila izgovore zašto to ne mogu. - rekla je Rani.

- Verne bi se ljutio i govorio da ako nemamo seks nikad nećemo biti ništa više od prijatelja. Želela sam da budem njegova devojka, ali nikad nisam uživala u seksualnom delu naše veze. - rekla je Rani.

 
A post shared by Verne Troyer (@vernetroyer) on

Uprkos svojim problemima, u martu 2009. godine par je odlučio da zajedno iznajmi stan. Rani je platila svoju polovinu, misleći da je Vern dovoljno galantan da to odbije, ali se to nije dogodilo.

- Vern je bio noćna mora sa kojom se živi. On je odbijao da uradi bilo šta za sebe i tretirao me je kao da sam rob. Nije to zato što nije mogao da se brine o sebi, jer je to savršeno dobro mogao. Tada sam otišla. - rekla je Rani.

- Mislim da je iskoristio moju lepotu protiv mene i terao me je da čitam pisma njegovih fanova. Onda bi potpisivao svoje slike i stavljao ih u kovertu, a ja sam morala da ih nosim u poštu i da ih šaljem njegovim fanovima. - kaže Rani.

- Bila sam kao njegov asistent, ali me nikad nije platio. Pre nego što odem iz kuće, morala sam da otvorim svaku flašu jer su njegove ruke bile premale. Posle toga bih nabavila sve namirnice i kuvala večeru, iako bi većinu dana Vern jeo samo borovnice. Nikada mi se nije zahvalio ni za šta. - rekla je Rani.

Daljinac

(Telegraf.rs / mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • b

    23. april 2018 | 14:59

    Jel te tjerao neko da budes sa njim? Udala se za pare i kasnije kao kukas nesto. Normalna zena nebi bila sa ovim ni za kakve pare.

  • Davor

    23. april 2018 | 15:35

    A ona je visoka 248?

  • Ika...

    23. april 2018 | 16:06

    Sve u svemu...STRAVA I UŽAS...Samo kada ih čovek pogleda,a tek nesmem da ih zamislim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA