Svaki put kada piški oseća jeziv bol i dnevno mora da popije 60 tableta kako bi pakao prestao zbog izuzetno retke bolesti

Veoma retko stanje njen život je pretvorilo u agoniju

  • 0

Sabrinin život je jezivi bol pretvorio u pakao jer svaki put kada proba da piški susreće se sa neopisivom agonijom.

5 gotovo nevidljivih znakova raka bubrega

Trudnice u Srbiji otkrivaju svoje najveće strahove i opisuju pakao kroz koji su prolazile u bolnicama

Ova mlada devojka tvrdi da joj odlazak u toalet stvara bol sličan onom kroz koji prolaze trudnice tokom porođaja.

Sabrina od detinjstva ne može normalno da urinira usled veoma retke kombinacije neurogenične bešike i Faulerovog sindroma. Svakoga dana ova dvadesettrogodišnja devojka mora da uzme preko 60 tableta kako bi se izborila sa bolom.

Foto: Profimedia/BE&W, Pixabay

Lekari su joj rekli da njen mozak bešici ne šalje signale da otvori i opusti mišiće i zbog toga svaki put prestaje sa radom kada ode u WC.

- Bol je toliko velik da imam osećaj kao da se porađam. Moram da guram sve do tačke kada to više ne mogu da radim fizički i psihički. Izgubila sam svoj ponos i samopouzdanje. Izgubila sam život, priča Sabrina.

Kako bi joj nekako olakšali stanje, lekari su joj ugradili kateter - cevčicu koja je povezana sa bešikom, ali to je njen život samo učinilo težim.

- Osećam se užasno. Zbog sramote uopšte ne izlazim među ljude. Kateter sam dobila sam 18 godina i ponižavajuće je da ste među ljudima sa kesom koja vam je pričvršćena za nogu i koja može da procuri u svakom trenutku, otkriva ona.

Zapravo, toliko je bila očajna da je potrošila preko 15.000 evra na operaciju koja joj na kraju nije pomogla.

Sabrina i dalje pokušava da pronađe rešenje za svoje jezivo stanje i želi svima da skrene pažnju na ovu nevidljivu bolest kako bi se lepše ponašali prema ljudima koji je imaju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA