• 1

Kad Lego "troluje" Teslu

Lego je kamion predstavio kao sivu kocku, odnosno “vozilo” grubog dizajna od Lego elemenata i stakla

  • 1

Nedavno prikazani pikap kamionet kompanije Tesla - Cybertruck, koji bi u prodaji trebalo da se nađe od 2021. godine, predmet je sprdnje na društevenim mrežama od kada ga je Ilon Mask predstavio. Sada se na to nadovezao i danski proizvođač igračaka Lego, koji je Maskov pikap “predstavio” u svojoj verziji.

Slika koja podseća na originalne promotivne materijale Cybertrucka osvanula je nedavno na zvaničnim Lego Facebook i Twitter profilima. Na njoj je se vidi “vozilo” grubog dizajna od Lego elemenata i stakla.

Inače, sama promocija Maskovog električnog pikapa nije prošla bez problema, pa je to, zajedno da samim dizajnom kamiona, dalo dovoljno povoda internet komentatorima za podsmeh.

Tako je, posle Maskove priče o neprobojnom staklu vozila, koje se tokom promocije ipak slomilo, kao i najave da je 200.000 ljudi već uplatilo depozit za Cybertruck, Lego je kamion predstavio kao sivu kocku, uz slogan: “Evolucija kamiona je tu. Neprobojno staklo garantovano”.

Inače, na društvenoj mreži Flickr, ovih dana su se pojavile fotografije Lego modela Tesla Cybertrucka (koje su verovatno delo nekog Lego entuzijaste, ljubitelja automobila), od kojih su se neke ubrzo našle i na drugim društvenim mrežama.

(Telegraf.rs/Mashable.com)

Komentari

  • 🎹🎹🎹🎹🎹

    Meni je strava dizajn teslinog kamioneta. Konacno nesto drugacije, sva nova kola su jako slicna danas.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima