Uzeo pendrek policajcima koji su ga hapsili, "ispendrečio" ih, pa im ukrao sužbeni auto i pobegao

Dok je dvoje policajaca pokušavalo da mu stavi lisice, on se dočepao palice nekoga od njih...

  • 12
Policija, Amerika, Saobraćaj Foto: Unsplash

Protesti zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda, koji u SAD traju još od kraja maja, u više navrata bili su praćeni nasiljem. Zbog toga je policija u više delova te države podigla svoje stanje pripravnosti za slučaj potrebe za sprečavanjem novog nasilja.

Opreznije se pristupa i pri "običnim" hapšenjima, o čemu svedoči i snimak koji se ovih dana pojavio na društvenim mrežama. S tim što je ovde hapšenje imalo prilično "neočekivani" obrt

Dok je dvoje policajaca pokušavalo da stavi lisice čoveku po imenu Džeri, koji se opirao hapšenju, on je uspeo da se dočepa palice nekoga od njih. Onda je počeo da "pendreči" policajce sve dok se nije istrgao iz njihovog klinča.

A kada se izvukao iz njihovog "zagrljaja", Džeri je otrčao do policijskog džipa, ušao u njega, upalio i dodao gas. Pobegao je sa mesta gde su pokušali da ga uhapse u ukradenom policijskom autu.

Ono što je ovde posebno zanimljivo je da policija, ni u jednom trenutku, nije posegla za većim stepenom primene sile, upotrebom suzavca ili elektrošokera, ili čak najdrastičnije moguće mere - upotrebom vatrenog oružja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    10. septembar 2020 | 09:53

    U 100 evra... da je bio crnac, pucali bi u njega.

  • Djoka iz NY

    10. septembar 2020 | 09:15

    Ja bi ovo dvoje "policajaca" otpustio momentalno!

  • ..

    11. septembar 2020 | 08:11

    To je tako kada dobiješ koleginicu koja po prirodi stvari nije u stanju da radi svoj posao (rve se sa kriminalcima) ali je to pollitički i rodno korektno pošto i "one sve mogu isto"..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA