Savremeni gedžeti postaju pravi mali svestrani kompjuteri, a ovaj je pravi primer toga

Novi pametni sat Huawei Watch 3, osim svojih osnovnih funkcija, ima još mnogo toga sa ponudi korisnicima...

  • 0
Huawei Watch 3 Foto: Huawei

Savremena tehnologija svake godine sve više probija granice svoje osnovne namene, pa "obične" uređaje i "sitne" gedžete pretvara u prave male kompjutere velike mogućnosti primene, a najnoviji primer toga je pametni sat Huawei Watch 3.

Osim što koristi novi operativni sistem Harmony OS 2.0, sat prvi put dolazi sa instaliranom AppGallery prodavnicom aplikacija. To je deo trenda širenje AppGallery ekosistema na druge kategorije uređaja, budući da je sam Harmony OS koncipiran kao softver namenjen širokom spektru uređaja, čime je Huawei značajno proširio mogućnosti svojih uređaja i njihovu međusobnu povezivost.

Tako će vlasnici satova Watch 3 serije moći da preuzimaju aplikacije iz AppGallery prodavnice i da ih instaliraju na svoj pametni sat, što značajno proširuje njegove mogućnosti i upotrebljivost, što je veliki pomak u odnosu na dosadašnji način korišćenja softvera na jednom pametnom satu.

Naravno, osim što meri vreme i brojne zdravstvene parametre, Huawei Watch 3 je pravi multimedijalni gedžet sa velikim brojem ostalih funkcija. Tako ovaj sat postaje aktivni pomoćnik koji se može da bude od pomoći korisniku tokom putovanja i davati mu informacije o stanju u saobraćaju ili dostupnosti taksija i drugih vrsta prevoza.

Sat ima i mogućnost korišćenja virtualne SIM kartice, pa se može pretvoriti u "zglobni komunikator" koji je potpuno u stanju da preuzme funkciju pametnog telefona, sa koga uz pomoć bežičnih slušalica možete obavljati pozive. Ova funkcija, međutim, zavisi od mogućnosti korišćenja virtualne SIM kartice u pojedinim zemljama.

Naravno, kada ovaj svestrani gedžet već povežete sa slušalicama, sa njega možete i da slušate muziku bez "posredovanja" telefona. Na njegovih 16 gigabajta interne memorije može da stane zaista mnogo muzike, a tu je i mogućnost korišćenja Huawei Music striming aplikacije.

Huawei Watch 3 Pro Foto: Huawei

Ovo su samo neki od primera svega onoga što Huawei Watch 3 nudi svojim korisnicima. Nema sumnje da će sa rastom AppGallery prodavnice i broja aplikacija u njoj, mogućnosti upotrebe ovog pametnog sata i broj novih funkcija rasti.

O svemu što Huawei Watch 3 ima da ponudi korsnicima čitaćete uskoro, u velikom testu ovog pametnog sata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA