Mega popularna mobilna pucačina dobija nastavak: Stiže novi Call of Duty Mobile

Kompanija Activision je nedavno otvorila novi studio koji je u potpunosti posvećen radu na AAA igrama za mobile telefone, čiji će novo CoD biti prvenac

  • 0

Tržište video igara za mobilne uređaje se pokazalo kao prilično lukrativno za brojne developere, pogotovu one koji svoje ultra popularne franšize sa konzola i računara donose na pametne telefone.

Activision je poznat po ovoj praksi, a zlatnu žilu je pogodio 2019. godine kada je na Android i iOS doveo Call of Duty Mobile. To ostvarenje je prikupilo na desetine miliona igrača širom sveta i pritom je donelo ogroman profit izdavaču.

Call of Duty Mobile je i dalje aktuelan, sa velikom publikom i redovnim dodavanjem noviteta, ali će se Activision ujedno oprobati sa novim Call of Duty naslovom za mobilne telefone, prenosi Play!Zine.

Kompanija je nedavno otvorila novi studio koji je u potpunosti posvećen radu na AAA igrama za mobile telefone, čiji će prvenac biti iz Call of Duty franšize.

Studio još uvek nije ozvaničen, već se do informacije došlo kroz listing za posao na sajtu izdavača. Nažalost, drugih detalja o novoj Call of Duty igri za mobilne  telefone još uvek nema.

(Telegraf.rs/Play.co.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA