≫ 

Twitter Trampu: "Nikad više!"

"Tako naša politika funkcioniše, kada ste jednom uklonjeni sa platforme - uklonjeni ste sa platforme"

  • 3
Donald Tramp tviter Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nikada više neće moći da se vrati na Twitter, čak i ako odluči da se ponovo kandiduje za neku javnu funkciju, saopštio je finansijski direktor te kompanije Ned Segal.

- Tako naša politika funkcioniše, kada ste jednom uklonjeni sa platforme - uklonjeni ste sa platforme, bilo da ste komentator, direktor ili bivši ili trenutni zvaničnik - pojasnio je Segal u intervjuu za CNBC.

On je dodao da su pravila određena kako ljudi ne bi podsticali druge na nasilje, a da ako to učine, budu uklonjeni sa platforme na takav način da ne mogu opet da se vrate.

Tramp je prošlog meseca trajno "banovan" sa platforme nakon što su njegove pristalice upale u Vašingtonu upale Kapitol 6. januara.

Bivši američki predsednik je u jednom od videozapisa rekao da voli "veoma posebne ljude" koji su upali u Kapitol, nakon čega je Twitter 8. januara saopštio da gasi Trampov nalog "zbog rizika od podsticanja na nasilje". Slične korake poduzele su i društvene mreže Facebook i Instagram.

(Telegraf.rs/Anadolija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko ex JSO

    11. februar 2021 | 10:54

    Šteta je sto ti njih nisi ugasio dok si bio predsednik.

  • ЗБ

    11. februar 2021 | 14:29

    Батина у рукама светске владе. Сви они који се не буду уклапали у њигову политику и "демократију" коју шире, биће забрањени. Ето, чак и председник САД. Докле је свет стигао, бре!

  • Iwan

    11. februar 2021 | 16:26

    Da je Hitler živ verovatno bi se uplašio medijskog i korporativnog fašizma. Pa Staljin je manji zločinac od ovih što ućutkuju ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA