PERVERZNI DOKTOR MANIJAK PONOVO U AKCIJI: Pogledajte kako nemilosrdno mlati svoje pacijente (VIDEO)

Kvazi-lekar je napadao svoje buduće pacijente i sledbenike različitim predmetima kao što su pojasevi i kaiševi, ali i kombinacijom verbalnog i fizičkog zlostavljanja

  • 29

Samozvani doktor Ante Pavlović, koji sebe predstavlja kao doktora kiropraktike, poznat je po incidentima koji su šokirali javnost u regionu. "Lekar" koji je poznatiji po tome što je zlostavljao dečaka pred njegovim roditeljima, terajući ga da se skine i da mu pokaže svoj polni organ.

On je pušten da se brani sa slobode, iako je osumnjičen da je u više navrata vređao, ponižavao, pretio, zastrašivao dečaka i fizički zlostavljao, udarajući ga više puta bičem po zadnjici i desnoj strani lica.

Na novim snimcima koji su objavljeni na Jutjubu, "stručnjak" opet bira svoje nove pacijente i pred masom ljudi ih testira na svoj uobičajeni način. Ovoga puta, žrtva je mlad muškarac o kome se saznaje tokom razgovora, da je potrošio benzin i skroz ispraznio rezervoar, dok se vozio automobilom, koji je trebalo samo da preveze sa jednog mesta na drugo.

On je pritom i isprljao automobil, što je izazvalo ovog kvazi-lekara da ga udara iznenada i vrlo jako, ostavljajući ga da čuči na podu od bolova. Dok ispituje prisutne, udara dečake pojasom, i pokazuje i druge svoje predmete namenjene njegovim čudnim tretmanima.

- Ti se smiješ? Ti se smiješ, čoveče? Pa nemoj se smijat, je*o ga ti - rekao mu je i počeo da ga šutira u grudi i lice svom snagom.

Pavlović nastavlja u drugom delu videa da ga udara glavom i pojačava verbalno maltretiranje, po čemu je već poznat.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA