≫ 

Jelena Golubović rekla Gagiju da je tražen jer mu je ćerka raširila noge oženjenom muškarcu, nastao opšti haos u studiju! (VIDEO)

Jelena Golubović sinoć je rekla sve što misli o Luni, i to Gagiju u lice

  • 14
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Jelena Golubović i Gagi Đogani sinoć su bili gosti Dušice Jakovljević u specijalnoj emisiji posvećenoj Zadruzi, u kojoj je malo falilo da dođe do fizičkog kontakta i obračuna!

SRAM TE BILO, KAKAV SI TI TO OTAC! Jelena Golubović sasula Gagiju Đoganiju sve u lice, rekla NAJGORE o Luni, neviđeni haos u studiju! (VIDEO)

Sve je počelo Jeleninim komentarima na račun Lune Đogani, jer nije mogla da shvati kako Gagija nije sramota da sedi u studiju i da pred milionima kaže kako je super to što je njegova ćerka u vezi sa oženjenim muškarcem.

- Sa njim ne može da se napravi normalan dijalog jer on ne može 3 rečenice da sklopi! Drugo, zašto, ako je to tako sve divno i bajno, zašto Đogani traži da se vrati prezime Đogani?! Zašto se odriče Lune?!

- Ti si budala! Ko tebi drma kavez? - rekao je Gagi.

Printskrin: Youtube

- Nisam ja budala, to traži Đogani! - odbrusila mu je Jelena misleći na Đoleta.

- Legitimno je da svako podržava svoje dete. Ali, treba da kaže: "Ja ne mislim da je to ispravno, ali podržavam svoje dete!" Ali, on priča da je to isprvano, ja samo oko toga skačem! Maca je tu jedina koja lažno ne morališe. Što ona ne skače?! Ja samo mrzim lažni moral. Volim Žižine gegove, voli i Miću kad istinu govori, ali ne mogu da podnesem kad se namerno spletkari kao što to rade baba Savka i Milan Milošević - rekla je Jelena.

- Koji si ti debil, je*ote - nije znao šta da kaže Gagi.

- A što si ti zabranio Anabeli da peva Funky G pesme?! Tražio si da vrati prezime! Tukao si ženu, a sad lažeš da si se sporazumno razveo - nastavljala je Jelena.

U jednom trenutku, Gagi je rekao da će rijaliti proći, a da će on još da traje, na šta je Jelena "pukla":

- Ti traješ zbog ćerke! Da nije raširila noge oženjenom muškarcu ne bi bio bitan! - rekla je Jelena i potpuno izbacila iz takta Gagija.

Pogledajte raspravku Gagija i Jelene Golubović.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veca

    13. oktobar 2017 | 10:24

    Bravoooo Jelena svaka ti je na mestu.... sve su izrežirali Bukve i Djoganiji da bi bili u medijima

  • Aleksandra

    13. oktobar 2017 | 13:47

    Jeleeenaaa carice svaka ti cast ako si mu rekla! Boli ga istina cerke al se boji da prizna!Zivela ti meni milion godina i svi koji misle kao ti! Pozzz

  • Marijam

    13. oktobar 2017 | 12:50

    Jelana je sto posto u pravu...tako je jeco....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA