≫ 

Ja u svilenoj haljini, ti dolaziš, dodiruješ me... Kija prepričavala vreli san, pa otkrila sa kim je u njemu bila! (VIDEO)

- E sad ne znam da li smo se poljubile, ali bilo je do jaja - pričala je Kristina još pod utiskom

  • 15
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kristina Kija Kockar je u spavaćoj sobi ćaskala sa ostalim zadrugarkama, a u jednom trenutku otvorila se Ani Korać, Nadeždi Biljić i Sanji Stanković, ispričavši im kakav san je sanjala!

Maca rekla Ani da je kolima pregazila devojčicu, Koraćeva pobesnela i oborila je na pod! (VIDEO)

Naime, Kija je sanjala kako je sa jednom osobom iz Zadruge razmenjivala nežnosti u snu i da je umalo došlo i do poljupca između njih, na šta su se ostale zadrugarke nasmejale, a prva Kija.

Kada je završila sa "vrelim prepričavanjem" sve ukućanke su se složile da je osoba koju je sanjala i te kako seksi, a reč je ni manje ni više nego o ženi i to Sanji Stanković!

Ja ležim, a na meni neki materijal, neka svila, prelepo nešto! I ti dolaziš kod mene u krevet, ulaziš, i kao... Tako si krenula, da me maziš, i kao kreneš da me poljubiš... Ne mogu da se setim da li smo se poljubile, ali bilo je do jaja! (smeh) I ja se budim, u snu se budim i sretnem tebe i Matoru i ja kažem: "Moram da ti kažem nešto, nemoj da se ljutiš na mene", i ja kažem i vi se posvađate zbog mene! (smeh) Znači san u snu - ispričala je Kija.

Pogledajte kako Kija prepričava svoj san zadrugarkama:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    16. april 2018 | 20:16

    Koliko si ti samo srecan decko Slobice,ovo minijaturno ZLO bi te sahranilo za koju godinu jos da si ostao sa njom ! Slavi dan kada si je ostavio kao NOVI RODJENDAN !!! Nit' manje zene nit veceg ZLA I ROSPIJE !!!

  • Rade

    16. april 2018 | 17:42

    Opasna ova Kija,radi šliht na sve strane.Zanimljivo

  • xxx

    16. april 2018 | 17:47

    Kija voli zene, zato nije htela nista sa Slobom da ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA