≫ 

Ne pominji mi porodicu, smrdo smrdljiva, aljkava! Vlada se zaleteo na Doroteu, urlao joj u facu, obezbeđenje utrčalo u poslednji čas! (VIDEO)

Vladimir i Dorotea zakačili su se u kuhinji, a Tomović nije mogao da se smiri kada mu je ona pomenula porodicu

  • 18

Nova svađa nastala je u kuhinji, dok su zadrugari spremali ručak, a žestoko su se sukobili Vladimir Tomović i Dorotea Jovanović. Tomović je zamerio Dorotei što ostavlja nered za sobom, na šta je ona pobesnela i počela da ga vređa.

- Ti si jedan debil, stvarno si retardiran! Ponašaš se kao da si retardiran, ti si sramota za Crnu Goru! - rekla je Dorotea, a kada mu je pomenula porodicu, Vladimir je izgubio kontrolu.

Skandalozan snimak Dorotee Jovanović! Učesnica Zadruge u tangama i mrežastim čarapama igra u noćnom klubu! (VIDEO)

- Nemoj da pominješ moju porodicu da ti ne bih je*ao mater u pi*ku! - unosio se Vladimir Dorotei u facu i ponavljao istu rečenicu, a kada više nije mogao da se obuzda i kada je izgledalo kao da će doći do fizičkog kontakta, dotrčalo je obezbeđenje.

Printskrin: TV Pink

Stanija i Vladimir posle svega završili u krevetu! U zoru palo strasno pomirenje ispod prekrivača! (VIDEO)

- Ne pominji moju porodicu da ti ne bih je*ao mater u pi*ku, smrdljivu! Srmdo smrdljiva, aljkava, gubava! - ponavljao je Vladimir pobesnelim tonom.

- Pa i ja u familiji imam takve što brane svoje sestre, da znaš - rekla je Dorotea, posle čega joj je Zorica Marković rekla kako ne sme to da radi.

VIDEO: Stanija i Vlada se ljubili i pomirili ispod pokrivača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    28. septembar 2018 | 16:49

    Hoce lu neko da razvali pi*ku ovom retardu iz kamenjara?

  • Jeca

    28. septembar 2018 | 19:09

    @ Kata Ne razumem ove retarde kijevce sto u svaku pricu uvlace Lunu,, nije vam ona svetica kao doticna ,,, a brzo zaboraviste wc solju i Filipa

  • Čika Jova

    28. septembar 2018 | 16:39

    A šta je to nešto njegova porodica. Svi se bune kad im se porodica pominje a sami svoje porodice najviše brukaju. Obrukali su porodicu čim su tu ušli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA