≫ 

FS Kosova ne da Zvezdi u Gračanicu! (VIDEO)

Crveno-beli spremni za gostovanje u južnoj srpskoj pokrajini, ali postoji jedan problem

  • 18

Samoproklamovani fudbalski savez Kosova, iz južne srpske pokrajine poslao je poruku čelnicima Crvene zvezde da treba da traže pismenu dozvolu ukoliko žele da igraju u Gračanici.

Planirano je da Zvezda odigra prijateljsku utakmicu 23. maja u sportskom centru Dragan Džajić u Gračanici, sa istoimenim klubom.

Cena ulaznica biće naknadno određena, a sav prihod namenjen je pedijatriji, odnosno porodilištu bolnice u Gračanici u kojima se rađa mnogo dece, a uslovi su veoma loši.

- FS Kosova pažljivo prati situaciju, da bi neko igrao fudbal na našoj teritoriji potrebno je da dobije dozvolu i pismeno odobrenje. Ako nam se niko ne javi, obratićemo se FIFA i UEFA kako bismo sprečili odigravanje utakmice u Gračanici jer nije u skladu s našim propisima. Pre ulaska Kosova u UEFA i FIFA, srpski klubovi su se na Kosovu ponašali kao u svojoj kući i mi to više nećemo dozvoliti - rekli su iz tzv. FS Kosova, a preneo list Zeri.

- Ovo će biti treće uzastopno gostovanje Crvene zvezde južnoj srpskoj pokrajini. Svakog proleća, počevši od 2015. godine, naš klub je obradovao svoje navijače na Kosovu i Metohiji i prilikom svake posete našoj delegaciji je priređen fenomenalan doček. Nema dileme da će tako biti i ovoga puta – saopštila je Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MOMCI

    29. april 2017 | 13:59

    Pa Kosovo i jeste nasa kuca, to zna i UEFA....

  • gemathegreat

    29. april 2017 | 11:32

    Pa sta ocekivati od grobara negovanog u generalskoj basti ?

  • Vosa

    29. april 2017 | 15:04

    @momci, bojim se da na zalost nisi u pravu. Inace Kosovo ne bi igralo kvalifikacije za SP. A isto tako se bojim da ce se FS Kosova pokazati kao ozbiljniji igrac od vlade Srbije kojoj Musliju otima Presevsku dolinu a ona cuti (ili se duri i ne sme da preuzme nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA