Miha se ne smiruje posle isključenja: Žestoko je isprozivao Vijalija i sudije koje su pomogle Juventusu! (VIDEO)

Besan je bio Miha dugo posle utakmice

  • 9

Trener Torina Siniša Mihajlović besneo je na sudije, ali i na čuvenog Đanluku Vijalija posle remija sa Juventusom sa 1:1.

On je isključen jer je pobesneo kada je Akva dobio drugi žuti karton, smatrajući da je oba dobio nepravedno. Drugi je posledica uklizavanja Mandžukiću, koji je uspeo da ostavi dobar utisak na sudije.

- Mogao sam sa svoje linije da vidim loptu jasno, ne treba vam nuklearni fizičar da vam to kaže. Zbog čega uopšte postoji četvrti sudija? On je bio na boljoj poziciji od mene čak! Bila je to nepravedna greška i nije jedina, u prvom poluvremenu smo dobili tri žuta kartona za potpuno fer igru. Pitao sam četvtog sudiju zašto ne pomogne kolegi, jer ovaj nije svirao dobrih šest ili sedam sekundi, čekao je reakciju - rekao je Mihajlović.

Pored toga, Mihajlović je odgovorio Vijaliju, koji je kao stručni konsultant pohvalio sudiju, rekavši da su se pravila promenila i da više ne može tako da se startuje.

- Vijali kaže da je to faul, za mene je takva izjava bogohuljenje. Čisto je startovao, i ti si jedini koji tvrdi da je odluka ispravna. Fale ti naočari, nisi pravedan kada komentarišeš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    7. maj 2017 | 11:31

    Uvek je miha igrao oštro,lopta prolazi igrac ne.ovo su danas mamina deca na terenu,samo sto ne placu kad izgube loptu.zna vijali jako dobro!

  • iki

    7. maj 2017 | 15:17

    Miha 100% u pravu na snimku se lepo vida da igrac torina odnosi loptu ispred igraca klizeci sa jednom nogom ,situacija jasna ko dan

  • Fil

    7. maj 2017 | 10:27

    To Miha. Bez dlake na jeziku. Uvek borac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA