Noć pre pogibije, fudbaleri Junajteda se veselili u Skadarliji!

Predstavnici Crvene zvezde odveli goste u boemsku četvrt, nakon čega su Englezi istakli da se dugo nisu tako lepo proveli

  • 4

Srećni zbog remija sa Crvenom zvezdom (3:3) i prolaskom u narednu rundu KEŠ, fudbaleri Mančester junajteda su poslednju noć, pred Minhensku tragediju, proveli u boemskoj četvrti Skadarlija. Naravno, zajedno sa igračima crveno-belih koji su im, nakon ovog dvomeča, postali veliki prijatelji.

Ekipe su zajedno najpre bile na banketu u Mažestiku, gde je Mat Bezbi održao govor kojim je možda i predosetio nešto, da bi se nakon večere uputili ka gradu. Tačnije, Skadarliji.

- Vodili smo Mata Bezbija i njegove igrače u Skadarliju. Kako smo se lepo proveli, a naročito su bili oduševljeni naši gosti. Vraćajući se u hotel, negde oko tri sata ujutru, Bezbi je oduševljeno rekao da mu je ovo bilo najprijatnjije veče - priseća se te noći dr. Aca Obradović.

I na licima fudbalera se videla velika tuga, nakon teške nesreće Mančesterovih fudbalera.

- Kada se samo setim kako smo proveli ugodno veče u njihovom društvu. Radovali su se dečački, razdragano - istakao je tadašnji prvotimac Jovan Cokić.

Foto: Printskrin: Youtube Foto: Printskrin: Youtube

- To su nezaboravni sportisti. Doček koji su nam priredili u Mančesteru bio je krunisan na kraju utakmice kada su Bezbijevi fudbaleri stali pored aut linije i pljeskom ispratili naš izlazak sa terena - rekao je Bora Kostić i dodao:

- Sinoć na banketu pristupio mi je Berni i preko tumača zamolio da ga izvinim za jedan faul. Nasmejao sam se i zagrlio ga, a on, još u neverici da mu praštam, nastavio je da se pravda.

Možda i najveća tuga izbijala je iz Dragoslava Šekularca. Imao je zajednički dogovor sa Tomijem Tejlorom.

- Ne, ne mogu da verujem. Rastao sam se sa fudbalerima Junajteda jutros rano i ispratio Tejlora do hotelske sobe. Za vreme utakmice nas dvojica smo se posebno sprijateljili. Pozvao me je u goste - rekao je Šekularac na dan nesreće i dodao:

- A ja sam mu predložio nešto drugo. Da, posle Svetskog prvenstva, prvo dođe on kod mene. Da zajedno odemo na more, a posle za Englesku. Bio je pristao.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    6. februar 2018 | 11:27

    To su veliki klubovi.

  • Дадоредстар

    6. februar 2018 | 11:16

    Zlatna i tužna istorija zauvijek ostala u analima fudbala???Slava im Besbijevim bebama!!!???

  • Čika Jova

    6. februar 2018 | 12:15

    Veliki Mančester, velika Zvezda, evropski šampioni, svetski poznati klubavi pa i fudbaleri veliki sportisti, dokazali da rivalstvo na terenu vlada samo dok traje utakmica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA