≫ 

KRSTAJIĆ: Meč protiv Maroka nam je pokazao šta i kako ćemo ubuduće!

Selektor nije krio razočarenje igrom Orlova

  • 70

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić pokušao je ukratko da analizira uzroke poraza našeg tima od Maroka.

Podsetimo, Orlovi su u petak veče izgubili u Torinu, u okviru prijateljskog meča, rezultatom 2:1

- Čestitao bih Maroku na pobedi. Nama je nedostajalo više mirnoće u igri, imali smo loših pasova samo iz razloga što smo hteli da odigramo pre nego što je to situacija zahtevala. Imali smo dosta akcija koje smo morali da završimo udarcem na gol, pogotovo u prvom poluvremenu a onda su se dešavale kontre. Imali smo i prekide, dobre situacije koje nismo iskoristili - rekao je Krstajić i nastavio:

- Sada nam ostaje da sve dobro izanaliziramo, oporavimo se i okrenemo Nigeriji. Čestitao bih momcima na fer i korektnom ponašanju, angažovanosti, čeka nas sada Nigerija, a ova utakmica nam je pokazala šta i kako ubuduće.

Foto: Fudbalski savez Srbije

Svoje viđenje meča dali su i Dušan Tadić i Adem Ljajić.

- Nismo zaslužili da izgubimo utakmicu, bezveze smo primili golove. Penal nije postojao. I drugi gol...Imali smo neke situacije koje smo morali bolje da rešimo kada smo im oduzeli loptu na njihovoj polovini. Uigravamo se, drugačiji je sistem. Drago mi je i zbog jubileja, nije mala brojka, žao mi je što nije i bolji rezultat, ali idemo dalje, uigravamo se za ono što nas čeka u Rusiji - rekao je Tadić, a Ljajić je dodao:

- Tvrda utakmica, igrali smo dobro, a oni su iz dve šanse dali dva gola na neke naše greške. Iz kontri. Imali smo nekoliko šansi, ali sada ne treba tugovati, glavu gore, ovo su prijateljske utakmice, okrećemo se Nigeriji kako bi odradili to najbolje što možemo.

VIDEO: Reakcija Baneta Ivanovića nakon skidanja kapitenske trake

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NBGD

    24. mart 2018 | 11:01

    Tek ce Nigerija da ti pokaze sta i kako treba u buducnosti

  • Milan

    24. mart 2018 | 09:48

    Ova utakmica nam je pokazala da na treba novi selektor!

  • B.P.

    24. mart 2018 | 13:46

    Nisi ti covece za taj poso.Nemas iskustva,ponovo se brukamo u svetu.Idi dok jos mozes,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA