≫ 

Ako Partizan pozove, javiću se... na telefon: Škuletić želi da se vrati, ali imaju li crno - beli para?

Čekam da me čelnici kluba pozovu na razgovor, teško da mogu da me plate, a meni se ne igra u drugoj ligi. Sve se vrti oko tih prokletih para, kaže fudbaler turskog kluba

  • 9

Čekaju ga u Partizanu raširenih ruku, voleli bi da ga vide kao vođu napada u narednoj sezoni, ali koliko je zaista realno da Petar Škuletić i drugi put obuče crno-beli dres – teško je reći. Telegraf.rs je pre nekoliko dana preneo da sportski direktor Ivica Iliev traži napadača od “30 golova” i nije bilo teško zaključiti da misli na Škuletića, koji se idealno uklapa u profil.

>>> Partizanova bizarna situacija sa golmanima na kraju sezone

Dete je Partizana, prošao je sve selekcije i dao izuzetan doprinos u prvom timu, kada je u tandemu sa Dankom Lazovićem terorisao golmane u Srbiji i Ligi Evrope. Ali...

Da li uopšte postoji mogućnost da se Škuletić vrati, iako su čelnici crno-beli u kontaktu sa njegovim agentom Radojicom Božovićem, napadač je,na poziv Telegrafa.rs, sam odgovorio na to pitanje.

- Iskreno ću da vam kažem, mene niko iz Partizana nije zvao, što ne znači da neće. Ni sa kim još nisam pričao na temu povratka i ne znam ni sam šta bih onda rekao u vezi sa tim – kaže Petar Škuletić, koga smo zatekli u karantinu predposlednju utakmicu Genčlerbirligija u turskom šampionatu.

On je napadač sa 30 golova po sezoni, ali da li imaju para crno - beli Foto: fkpartizan.rs

- Jedva čekam da se sezona završi i da dođem kući, baš se odužilo – uz uzdah nastavlja Petar.

  • Može li Partizan da se nada novoj saradnji, jer želja svakako nije sporna?

- Poznato je koliko volim Partizan, ne samo ja, već i cela moja porodica. Odrastao sam u Humskoj, kasnije dobio priliku i da zaigram za prvi tim i smatram to najsrećnijim momentima u karijeri. Pratim sve što se dešava u klubu, tako je ceo život. Ipak, što se povratka u ovom trenutku tiče – ne znam šta je i koliko realno. Tako je trenutno, možda se nešto promeni, tako je to u fudbalu. Ponavljam, nisam još ni sa kim pričao, čujem se samo sa nekim bivšim saigračima, komentarišemo rezultate kluba, mečeve.

  • Možete li da nam približite vaš status u Genčlerbirligiju? Ekipa će ispasti iz lige, postoji li izlazna klauzula u tom slučaju?

- Ne, ne postoji takva klauzula. Imam ugovor još godinu dana, ali sam gotovo uveren da nećemo nastaviti saradnju. Jer, niti se meni igra druga liga, niti oni mogu da isprate moju zaradu na godišnjem nivou, pošto će sigurno da “skrešu” budžet.

Kad Partizan pozove ne misli se o parama: Ivica Iliev želi klasnog napadača Foto: youtube.com
  • Jeste li razgovarali sa nekim iz turskog kluba na tu temu?

- Nisam,čekam da me pozovu na sastanak. Ostao je još jedan meč, pa verujem da će se to dogoditi odmah posle utakmice. Oni su na potezu, biću sprreman za razgovor. Nažalost, takvo je vreme, sve se vrti oko tih prokletih para

  • Ako Partizan pozove posle toga?

- Pa, javiću se na telefon, to je najmanje što mogu – kroz smeh kaže Petar Škuletić, koji u Beograd stiže u nedelju uveče.

Partizan je na potezu i ne sme da čeka...

ZIMUS TAKOĐE BIO META, ALI PROIGRAO

Rekosmo već, nagoveštavajući mogućnost da se Petar Škuletić vrati u Partizan, da je napadač bio želja kluba iz Humske i pre nekoliko meseci. Fudbaler nije bio zadovoljan statusom u Turskoj, pa su crno-beli pomno pratili situaciju i vrebali momenat da ga vrate još u zimskom prelaznom roku.

Ipak, Škuletić se ubrzo izborio za mesto u timu, postao standardan, samim tim je i mogućnost povratka postala nerealna.

Turski klub sada ispada u niži rang takmičenja, verovatno će pokušati da proda Škuletića i to po nižoj ceni, rešio njegovog ugovora, kako bi se što je prilika za Partizan. Pitanje je samo da li crno-beli mogu da isprate platu fudbalera, koja je ogromna za srpske uslove.

VIDEO: Ovako izgleda kada se klub i kapiten vole svim srcem 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jna

    18. maj 2018 | 11:55

    Ivice dosta nam je vise tvojih šupljih prica, te Leonardo, te Marko Nikolic, sad i Skuletic, dok ti najavljujes nesto sto je nemoguce, Zvezda dovodi pojacanja, ima odlicnog trenera i igrace kvalifikacije za LŠ. Ili dovedi kvalitetne igrace ili idi iz kluba sa sve Sumom, Djukicem Vuleticem i ostalom ekipom

  • Bomba

    18. maj 2018 | 12:44

    Ljudi,Ivica dovodi 4 bombe.

  • Ckalja

    18. maj 2018 | 12:25

    Stižu nam nove bombe iz Turske! Razaraju na radijusa do 30 metara 😲

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA