≫ 

Poznati glumac zamenio je salo trbušnjacima i mišićima - a sve je to uspeo da uradi za manje od 6 meseci (FOTO)

Nikada ga nismo videli u ovakvom izdanju

  • 2

Izgleda da je Sajmon Peg pokupio par veoma korisnih fitnes stvari sa snimanja poslednjeg dela serijala Nemoguća misija rame uz rame sa Tom Krozom.

Njegov lični trener objavio je par njegovih fotografijama na kojima se vidi njegova fantastična transformacija nakon samo šest meseci treniranja. On je morao da dovede svoj izgled do perfekcije zbog uloge u novom filmu “Inheritance”.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Nick Lower, Pn2 : Fitness Pro (@rebourne_fitness_nutrition) дана

Smanjio je procenat masti sa 12 na 8 odsto, ali je i smršao skoro 10 kilograma. Trening je podrazumevao trening snage, kružne treninge i trčanje, ako ai izuzetno kontrolisanu ishranu.

- Sajmon je hteo da smanji masti i izdefiniše svoje telo. Ovaj režim je izuzetno strog i neodrživ na dugi vremenski period, ali je on zaista uporan. Postigao je željeni rezultat jer je bio izuzetno skoncentrisan i posvećen planu i programu. Nije bilo nikakvih trikova, samo fokusiranost i miks kardio i treninga snage, rekao je njegov trener.

Fotografiju je kasnije i Sajmon podelio na svom profilu uz zanimljiv post.

(Telegraf.rs/mensjournal.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA