≫ 

Rita Ora i Emili Ratajkovski u namanjem bikiniju na svetu: Odlepićete kad ih vidite i još danas ćete krenuti u potragu za istim kupaćim (FOTO)

Nema sumnje da će ovaj bikini postati izuzetno tražen model ove godine, pogotovo kad ga promovišu ovakve zvezde

  • 8

Model Emili Ratajkovski se sve osim stidljiva, ali ipak, još uvek može da nas iznenadi svojim odevnim kombinacijama. To je učinila i ovaj put, pojavivši se u ekstra malom kupaćem kostimu, zlatno-žute boje. Emili nije jedina zvezda koja je opčinjena ovim kupaćim kostimom, njoj se ubrzo pridružila i prvačica Rita Ora.

5 razloga zbog kojih treba da pijete vodu čim ustanete ujutru

Emili Ratajkovski je trenutno na odmoru u Grčkoj, a osim što izaziva pažnju svojim veoma provokativnim kupaćim kostimom, ona privlači pažnju i ogromnim kamenom na svom "svežem" vereničkom pšrestenu.

Foto: Profimedia / Emili Ratajkovski u trendi malom bikiniju

Nema sumnje da će ovaj bikini postati izuzetno tražen model ove godine, pogotovo kad ga promovišu ovakve zvezde. Rita Ora se sve češće pojavljuje u sličnom modelu bikinija, jedina razlika je u nijansi boje. Jedan je metalik, a drugi mat. Nema sumnje da će posle ovih fotografija, devojke širom sveta odlepii baš za ovuim modelom bikinija.

Foto: Profimedia / Rita Ora u najmanjem kupaćem kostimu na svetu

Ona je rođena sa tim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA