Ledi Gaga kao Merlin Monro čestitala nekadašnjoj svetskoj divi rođendan (FOTO)

Popularna pevačica odala je poštu svojevremenoj velikoj zvezdi Holivuda, čestitajući joj 86. rođendan. Kao poklon, slikala se kao Merlin Monro

  • 0

Svetska muzička atrakcija Ledi Gaga odala je poštu nekadašnjem planetarnom seks-simbolu Merlin Monro. Mlada pevačica je juče na svom Tviter nalogu čestitala rođendan preminuloj divi, koja bi danas imala 86 godina.

- Srećan rođendan, Merlin. Nikada nam neće uzeti našu plavu kosu i karmin - napisala je Ledi Gaga na društvenoj mreži, postavivši sliku na kojoj izgleda identično kao Merlin.

Nekadašnja velika zvezda Holivuda najverovatnije će uskoro "oživeti" uz pomoć holograma, kada će biti glavna atrakcija šoua "Virtual Marilyn Live — A Musical Celebration of the Birth of the Pop Icon", koji će biti održan upravo radi njenog rođendana.

Što se Ledi Gage tiče, ona je proslavila jubilej, pošto je zvanično najpraćenija osoba na Tviteru, sa 25 miliona fanova. Pevačica je trenutno na svetskoj turneji.

(Telegraf.rs / Foto: Ledi Gaga Tviter)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA