≫ 

Milica Todorović htela da ide na Evrosong, RTS je odbio sa ovim objašnjenjem!

Zvezda "Granda" htela je da predstavlja Srbiju na Evrosongu, ali ju je 30 članova stručnog žirija odbilo i stavilo na poslednje mesto

  • 39

Radio-televizija Srbije i čelnici koji su odlučivali o tome koga će poslati na Evrosong u Kijev odbili su Milicu Todorović koja je želela da se predstavi pesmom "Selotejp"!

PLAKANJE OD SMEHA! Milica Todorović dobila NAJLUĐI poljubac od crnca! (VIDEO)

Snimak zbog kojeg je internet EKSPLODIRAO: Milica Todorović i Kaća Živković se poljubile U USTA! (VIDEO)

Autor Miličine pesme Boban Petrović smatrao je da bi sa ovom pesmom Srbija ušla u finale, dok je producent "Granda" Žika Jakšić bio ubeđen da bi Milica bila pun pogodak.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Žika Jakšić smatrao je da bi Milica bila pun pogodak na Evrosongu, što zbog sjajnog vokala, što zbog lepog izgleda i fenomenalnog utiska koji ostavlja svojom igrom. On joj je predložio da otpeva "Selotejp" i dogovor je bio da je u Kijevu izvede na srpskom jeziku. Čak tri meseca se radilo na tome, a Milica je bila puna entuzijazma - otkriva izvor blizak Milici.

5 SATI FARBALA 15 JAJA! Milica Todorović je PRAVA POBEDNICA, pogledajte njeno uskršnje remek-delo! (FOTO)

Međutim, kada je pesma "Selotejp" došla do urednice zabavnog programa RTS Olivere Kovačević - ona ju je odbila.

- RTS je potrošio oko 150.000 evra na Evrosong, a da je Todorovićeva otišla u Ukrajinu, uštedeo bi se veći deo tog novca.  Pesma je dugo i pažljivo pripremana, sa idejom da zadovolji domaće, ali i svetske muzičke trendove. Milica je u zenitu popularnosti, ima kvalitetan vokal i poznata je u dijaspori, koja glasa za našeg predstavnika - rekao je autor pesme Petrović, koji je 2013. godine sa pesmom "Duga u tvojim očima", koju je izvela Saška Janković, zauzeo treće mesto na zvaničnom izboru za Pesmu Evrovizije RTS.

Printskrin: Youtube/MustreRTV Printskrin: Youtube/MustreRTV

Inače, ovo oštro demantuje tvrdnje Kovačevićeve koja je istakla kako su sa RTS zvali naše velike zvezde, ali da niko nije hteo da ide. Olja je i sama potvrdila da Milica jeste imala pesmu, a onda je otkrila razlog iz kog je odbijena.

TI SI NEOPEVANA BUDALA! Divna Karleuša zbog ćerke javno oplela po Olji Kovačević! (FOTO)

- Naš selektivni žiri od 30 muzičkih urednika sa Radio Beograda i televizije preslušao je tu numeru. Prema glasovima žirija ocenjena je kao neadekvatna, te se našla na poslednjem mestu - rekla je Olivera Kovačević.

Podelite sa nama svoje mišljenje, kako mislite da bi se Srbija plasirala da je Milica bila njen predstavnik u Kijevu?

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    17. maj 2017 | 11:58

    Potpuno ispravna odluka RTS-a sto se Milice tice.Treba da prestanemo da ucestvujemo u ovom cirkusu i trosimo velike pare na gluposti.Engleska,Nemacka Italija,Spanija i Francuska se ne takmice u kvalifikacijama njima je to ponizenje oni su izmislili muziku i sto bi bili u isti kos sa ostalim manje vrednim narodima a dobili su zajedno bodova manje nego jedna Bugarska.Muka je vise narodu od glasanja Finska Danskoj Danska Svedskoj ova Norveskoj.Litva Estoniji Estonija Letojiji Grcka Kipru Kipar Grckoj Bosna Turskoj.

  • Srbin

    17. maj 2017 | 10:44

    Ma sta ce ta evrovizija bilo kome u zivotu, mi tamo i ne treba da ucestvujemo jer je to revija kica i bluma i zasto bi se bilo ko blamirao tamo. Neko tu debelo pere novac pa se forsira iz godine u godinu a javnost nase zemlje je davno rekla svoje misljenje u vezi ovog takmicenja a RTS nas predstavlja tamo i nas novac trosi. Prema tome bolje da RTS pocne da prenosi vise sportskih takmicenja nego sto pare baca na ovako glupe projekte zvane Pesma Evrovije

  • Ceca

    17. maj 2017 | 11:18

    Mislim da ni ona nebi bas slavno prosla sa ovom pesmom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA