≫ 

Jelena Krunić iznela SKANDALOZNE tvrdnje o Aleksandrinoj trudnoći, a onda otkrila GDE je novac koji je Ljubina ćerka zaradila u rijalitiju!

Jelena nikad žešće nije prozvala Ljubu i Aleksandru, a ono što tvrdi da je istina, ako se ispostavi da jeste, šokiraće sve koji prate srpski rijaliti

  • 20

Jelena Krunić bez dlake na jeziku progovorila je o trudnoći Aleksandre Subotić, kao i o njenom odnosu sa majkom Ljubom Pantović!

Doviđenja, Srbijo: Udaje se Jelena Krunić! (VIDEO)

Pitao je Krunićku "Hoćeš li da mi po*ušiš?", ona mu BRUTLNO odgovorila, pa SVE objavila javno! (FOTO)

Naime, izrevoltirana time što je Ljuba proziva u svojim uključenjima na Fejsbuku, Jelena je odlučila da progovori i otkrije priču za koju ona tvrdi da je istinita.

Foto: Instagram/jelena_krunic Foto: Instagram/jelena_krunic

Ljuba Pantović brutalno isprozivala "Parove" zbog Aleksandrinog pobačaja! (VIDEO)

- Ljubisavka čuva kod sebe sve dro*ine (Aleksandrine) kartice i sav njen "novac". Elem, pošto je kara*ondžula napustila "vilu" i sa svim tim karticama je sad napolju ona planira dolazak ovde. A otkriću vam i zašto!!! Jer zbog njenog pljuvanja produkcije i svih čelnika Aleksandra će dobiti brabo*ak od ovce na račun i sve što joj je obećano (scenario) neće biti plaćeno. Pa se Ljubisavka uplašila i sad brže za Srbiju u "Hepi TV" ( jer će uskoro kraj rijalitija, a Aleksandri je legla samo jedna uplata) da pokuša da isprosi tu jad i bedu što su joj obećali zarad scenarija - počela je Jelena, a onda se dotakla i Aleksandrine trudnoće.

Foto: Facebook/ljuba.pantovicsubotic Foto: Facebook/ljuba.pantovicsubotic

NIKO NE ZNA KAKO JE MENI: Dalila otkrila celu istinu! Evo šta joj je David PRVO rekao kad je došao iz bolnice! (VIDEO)

- Ljubinko, no, no zarađivati na vašoj sramoti. Vidiš da si ga isfurala odavno. Inače, pre sedam dana procureo je video sa gadnim krvavim uloškom oštrokondže Aleksandre, što znači da je imala menzis i da bebe nije bilo ni u najavi - tvrdi Jelena koja trenutno boravi kod dečka u Švedskoj.

parovi aleksandra david

Ostaje da vidimo kako će joj Ljuba odgovoriti, ali i Aleksandra koja je glavna figura u čitavoj priči.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lija

    19. maj 2017 | 10:12

    Krunicka sve si u pravu zbog love mama i cerka na sve su spremne

  • Banana drzava

    19. maj 2017 | 11:50

    Ugasite vise taj nenormalni tv happy, smucili su nam se vise ovi besposleni paraziti koji zive na racun drzave. Ne zanimaju nas, alo. Maknite ih vise ako imate bar malo zdravog razuma.

  • mematiBas

    19. maj 2017 | 10:27

    dovoljno je upaliti tv hapy I videti koliko je ljudska vrsta blizu zivotinjskoj a mozda jos gore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA