FARMA, DAN 7: Ekrem se ljubio sa Gordanom Bjelicom!

Gazda imanja Miki Mećava podelio zaduženja, rekao Sandri da ne "bleji" nego da se potrudi. Zorica je opet bila negativna, dok je Ekrem potvrdio Staniji da se ljubio sa Bjelicom

  • 1

Novi gazda imanja Miki Mećava ovog jutra pravio je novi raspored zaduženja farmera, gde je Eri i Duletu zapalo održavanje štale, dok Ljuba treba da brine o teladima. Gazda je opomenuo Seksi Sandru da ne "bleji", već da se potrudi više. Opet neraspoložena Zorica odbrusila je Bjelici, a Ekrem je priznao Staniji da se ljubio sa glumicom.

Farmeri se još nisu odmorili od sinoćne lumperajke, gde su im u goste na imanje došle zvezde "Granda" zajedno sa Sašom Popovićem, a Ekremu je pripala čast da ocenjuje njihovo pevanje.

Nakon kritike zadruge zbog neadekvatnog održavanja štale, Mećava je odredio da će Era i Dule voditi računa o životinjama, dok je Ljuba dobila zadatak da brine o ishrani teladi.

Ne tako blag gazda upozorio je farmere da ga ne prekidaju, ne dobacuju i da mu daju vremena. Takođe, zabranio im je šaputanje, ali je zato dozvolio ljubljenje. Miki je napravio i dogovor sa ukućanima da sve što uzmu, bilo da piju ili jedu, moraju da vrate na mesto, kako ne bi kuća bila neuredna, u čemu ga je najpre podržao Ekrem.

Pošto je podelio neke od zadataka, novi gazda se obratio i Seksi Sandri, rekavši joj da ne "bleji", već da se trudi i da gleda i uči, apropo sinoćnog lažnog izbacivanja, gde su joj brojni farmeri zamerili zbog toga što je "premlitava".

U priču se ubacila i Stanija, koja svoje počasno mesto pored gazde nije izgubila promenom glave kuće, pitajući Ekrema da li se jutros, dok je starleta spavala, ljubio sa glumicom Bjelicom u usta, na šta je on rekao da jeste.

- Živa istina! I šta imaš ti sad protiv toga? Znači čula si, pa dobro! - rekao je Ekrem, praćen aplauzom ukućana.

Ni ovo jutro nije moglo da prođe bez varnica, te je razdražljiva Zorica Marković odbrusila Gordani Bjelici, kada je ova rekla za Zoricu da ne zna ko je. Međutim, ubrzo se ispravila, kada je naišla na negodovanje kraljice narodnjaka.

- Ja kažem da ne znam ko ste vi, ali kad to kažem, mislim na privatno, a ovako znam da ste jedna od najpopularnijih narodnih pevačica, ali se ne družim sa vama - ispravljala se Bjelica, ne želeći konflikt.

- Taman posla, ja da se družim sa vama! - drsko je rekla Zorica, i nastavila:

- Nemam ja vremena za vas intelekutalce! - sarkastična je bila Markovićeva.

Pogledajte video-snimak:

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA