Rijana pokazala probušenu bradavicu! (FOTO)

Pevačica je uslikana u Stokholmu u Švedskoj, a na sebi je imala providnu mrežastu majicu, ispod koje su se jasno videle njene grudi, ali i prising na desnoj dojci

  • 5

Kontroverzna pevačica Rijana ne prestaje da diže prašinu gde god da se pojavi, a ovoga puta paparace je obradovala i pokazivanjem šiljate minđuše na bradavici, koja je "provirila" ispod rupičaste majice.

Publika je navikla da tamnoputu R&B divu vidi u provokativnom toples izdanju, međutim, Rijana je svoje maštovite fanove "častila" i pirsingom na bradavici, na radost muške populacije.

Pevačica je uslikana u Stokholmu u Švedskoj, dok je izlazila iz "Grand Hotela", a na sebi je imala providnu mrežastu majicu koja je otkrivala više nego dovoljno, a ispod koje su se jasno videle Rijanine grudi, ali i minđuša na desnoj bradavici.

Dvadesetpetogodišnja pevačica sa Barbadosa konstantno je u žiži javnosti zbog brojnih skandala sa opijatima, provokativnih slika, a nakon što je okončala burnu vezu sa Krisom Braunom, počela je i da pravi incidente na koncertima.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opanak

    23. jul 2013 | 14:41

    nista specijalno,prodas dobro album posle do narrdnog dizes prasinu ovakvim glupostima,kod nas to karleusa i ceca rade ali ne radikalno kao americke zvezde,da je ovo amerika svaka susa bi imala milione cim pokaze znate vec!

  • ivan

    23. jul 2013 | 18:23

    Eh ristana ristana

  • Palcica

    24. jul 2013 | 00:37

    Fuj. I ona treba da bude uzor milionima klinki koje se loze na nju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA