Džejmi Foks nakon raskida sa Kejti Holms uhvaćen sa grupom devojaka, a evo i gde (FOTO)

Džejmi po svemu sudeći nakon raskida sa Kejti uživa u čarima noćnog provoda

  • 1

Glumac Džejmi Foks (51) uhvaćen je sa grupom devojaka na parkingu u zapadnom Holivudu, nakon što su se u medijima pojavile priča da su on i Kejti Holms (40) raskinuli šestogodišnju vezu.

Iako ih je priča o raskidu pratila više puta tokom godina koji su proveli zajedno, ovaj put moglo bi biti ozbiljno i konačno.

Jamie Foxx Jamie Foxx

Glumac je bio na parkingu okružen grupom mladih devojaka vidmo raspoloženih i nasmejanih.

Jamie Foxx Foto: Profimedia

Džejmi po svemu sudeći nakon raskida sa Kejti uživa u čarima noćnog provoda, pa je tako nedavno uslikan kako napušta jedan klub u Los Anđelesu, i to u pratnji zanosne dame.

Foks je do ranih jutarnjih časova uživao u provodu sa pevačicom Selom Vae, sa kojom je oko 2 sata iza ponoći napustio klub, držeći se za ruke, i njegovim automobilom zaputili su se u nepoznatom pravcu.

Džejmi Foks ,  Jamie Foxx Foto: Profimedia

Međutim, i Džejmi i Sela su se oglasili, a mlada pevačica poručila je da nema ništa više od prijateljstva i saradnje sa glumcem.

- Ja nisam rasturačica brakova, i nemam ništa sa Džejmijem osim poslovne saradnje - izjavila je za strane medije.

I Džejmi se oglasio, rekavši da je Sela nova umetnica i da je tokom čitave karijere uzimao zvezde u usponu "pod svoje krilo".

Kako je objasnio, Selu je upoznao preko jednog od njegovih umetnika, potom je čuo njenu pesmu ispred svoje kuće i tada ju je podelio na društvenim mrežama.

Džejmi Foks Džejmi Foks, Foto: AP/Tanjug

- Ispratio sam je do svojih kola, moju umetnicu, koja izlazi sa mojom decom i mlada je koliko i moja ćerka - objasnio je Foks.

- Ljudi pokušavaju da naprave planine od mola. Želimo da je tretiramo na isti način kao i ostale i da joj pružimo iste mogućnosti. Rekao sam da će biti ovako. Dupli su aršini kada je reč o ženama. Razgovarao sam sa njenom mamom, i ona mi veruje. Želimo da budemo sigurni da ta devojka ima priliku da iskaže talenat koji smo mi videli u njoj. Bespotrebna je mržnja usmerena ka ženama, samo zato što "momci vredno rade", a kada žene rade isto onda sigurno imaju skriveni motiv. Zaustavimo to s*anje! - poručio je glumac tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jok

    23. avgust 2019 | 22:21

    Biće uhvaćen sa grupom momaka...zna čovek da živi, nije bedurija prokleta sitna, svaka mu čast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA