≫ 

Lejdi Gaga u helankama i grudnjaku istakla nesavršenosti: Šuška se da je pevačica trudna

Pevačica se ugojila za vreme karantina, ali to ne skriva već ponosno ističe

  • 0
Lejdi Gaga, Lady Gaga Lejdi Gaga; Foto: Instagram/ladygaga

Američka pevačica i glumica Lejdi Gaga (34) je uslikana u crnim helankama i sportskom brushalteru, a ono što su mnogi uočili jeste da pevačica  nema ravan stomak.

Naime, ona se poslednjih dana pojavljuje u javnosti samo u helankama i grudnjaku, uprkos tome što ima nekoliko kilograma viška, koje je dobila za vreme karantina tokom pandemije korona virusa.

Lejdi Gaga uživa u životu punim plućima kao i u novoj ljubavi s informatičkim genijem Majklom Polanskim, a uz to pršti od samopouzdanja, jer nosi samo kratke topiće.

Zbog stomaka fanovi su čak sumnjali i da je trudna, ali takva informacija nije potvrđena od strane pevačice.

Zvezda je uslikana u Malibuu gde je s Majklom izašla na večeru u jedan od tamošnjih restorana, a pri odlasku ju je uočila i jedna od njenih obožavateljki, koja nije propustila priliku da se s njom upozna.

Potrčala je do nje, a Gaga je ljubazno i strpljivo popričala s njom i na veliko iznaneđenje poklonila joj svoju kožnu jaknu. Sve to su zabeležile kamere, a svojim potezom pevačica je oduševila svoje fanove.

Pevačica s lica nije skidala zaštitnu masku, a Majkl ju je sve vreme strpljivo čekao pored automobila.

Lejdi Gaga je još jednom pokazala da ne mari šta će javnost misliti o njenom izgledu i višku sala na stomaku, a koji uopšte ne želi da sakrije. Ona ponosno pokazuje kako je biti žena puna samopouzdanja i daje primer svim svojim obožavateljkama.

Video: Ostvarenje muških snova: Lejdi Gaga i Džej Lo usne uz usne na crvenom tepihu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA