Kuće i automobile kupovali kao čarape, ali im sav luksuz i bogatstvo nisu doneli sreću

- Kupovali su kuće poput čarapa, za rođendane luksuzne automobile, a džinovski dijamant bio je na mestu vereničkog prstena. Sve je to prošlost i sav luksuz i bogatstvo očigledno paru nisu doneli sreću - pišu strani mediji

  • 3
Jennifer Lopez , Dženifer Lopez, Alex Rodriguez, Aleks Rodrigez Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica i glumica, Dženifer Lopez (51) i bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez (45), demantovali su navode svetskih medija da su raskinuli, ali svi misle da je njihova veza "na klimavim nogama" uprkos svom luksuzu i poklonima u kojima uživaju. 

Naime, ovih dana je kao bomba odjeknula vest da je slavni par raskinuo, a kao razlog mediji su naveli razdvojenost zbog posla, ali i da je svoje prste u njihovu vezu umešala rijaliti zvezda Medison Le Kroj (31).

No, oni su se oglasili i rekli:

- Sve je netačno. Radimo na nekim stvarima - rekli su Džej Lo i Aleks američkim meidjima u zajedničkoj izjavi.

Iako su demantovali raskid, zbog izjave da "rade na nekim stvarima" mnogi komentarišu da je to jasan znak da slavni par ima probleme u vezi, ali da na sve načine pokušava da ih reši i prevaziđe.

Fanovi sada komentarišu da uprkos luksuzu u kom uživaju - ogromnim nekretninama, skupim automobilima i milionskom nakitu, Dženifer i Aleks ipak imaju probleme u vezi.

- Kupovali su kuće poput čarapa, za rođendane su kupovali luksuzne automobile, a džinovski dijamant bio je na mestu vereničkog prstena. Sve je to prošlost i sav luksuz i bogatstvo očigledno paru nisu doneli sreću - pišu strani mediji.

Podsetimo, par je zajedno kupio imanje na ostrvu Majami Star za 40 miliona dolara sa ogromnim bazenom bez ivica, vinskim podrumom, 10, spavaćih soba, 12 kupatila i pogledom na okean.

Takođe, potrošili su 1,4 miliona dolara na "malu" vikendicu u Los Anđelesu, u predgrađu Encino u dolini San Fernando. Kuća se može pohvaliti sa "skromnih" 204 kvadratna metra, tri spavaće sobe i dva kupatila, a s obzirom da Dženifer već poseduje ogromnu vilu u Los Anđelesu, ovo deluje kao investicija.

Aleks Rodrigez je svojoj verenici poklonio i vatreno crveni Porše za 50. rođendan, a nekoliko meseci pre toga joj je poklonio verenički prsten vredan 1 milion $.

Da li će jedan od najomiljenijih poznatih parova prevazići svoje ljubavne probleme, ostaje nam da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA