≫ 

Godine? Ona ih nema: Muškarci se preznojavaju dok gledaju vrelo istezanje Ketrin Zite Džons

- Lagano kao nedeljno jutro - napisala je glumica ispod video snimka u kom radi jogu

  • 2

Glumica Ketrin Zita Džons (51) ni u šestoj deceniji ne prestaje da privlači poglede svojim izgledom i besprekornom figurom.

Na društvenim mrežama nedavno je podelila video snimak u kojem izvodi zahtevne joga položaje obučena u crni jednodelni kupaći kostim, koji je naglasio njenu vitku liniju.

- Lagano kao nedeljno jutro - napisala je glumica ispod video snimka, koji je ubrzo pogledalo više od milion korisnika Instagrama.

- Izgledaš predivno, to nema veze s godinama - komentarisala je jedna obožavateljka, a Ketrin je ispod objave dobila brojne komplimente.

Ipak, među komentatorima se našlo i nekoliko njih koji su tvrdili da je glumica neispravno izvodila joga položaje.

Podsetimo, brak Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa je oduvek privlačio veliku pažnju i kritike zbog velike razlike u godinama, a iako su mnogi mislili da će se brzo rastati, oni su još uvek u srećnom braku. Obožavatelji često komentarišu i njihovu razliku u godinama, pa kažu da Majkl izgleda kao "deda" naspram glumice.

U novembru 2020. godine proslavili su 20. godišnjicu braka. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, zaljubljeni su kao i prvog dana. Danas spadaju u jedne od najdugovečnijih holivudskih parova.

Video: One su došle u društvu svojih jačih polovina: Ne zna se ko je bolje bio obučen i više blistao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA