Pogledajte novi spot "Nevernih beba" (VIDEO)

- Na zajedničkom smo zadatku koji podrazumeva isticanje nekih zaboravljenih vrednosti Valjeva. "Kad te probude" je treći spot koji smo snimili ovde i posle velikih hitova "Da ima nas" i "Sudnji dan" važno nam je da naš grad živi jedan specifičan život i na ovaj način - kaže frontmen grupe

  • 2

Popularni bend "Neverne bebe" objavio je novi spot za pesmu "Kad te probude". Visokobudžetno video ostvarenje snimano je u prethodne dve godine tokom turneje "Praštam 2012 – 2014" i sadrži ekskluzivne snimke sa velikih koncerata u regionu, a posebnu zanimljivost predstavljaju do sada neobjavljeni dokumentaristički detalji sa koncerata u Cirihu, Gstaadu, Parizu i Salzburgu.

Budući da je polovina benda rodom iz Valjeva, ni ovog puta svom gradu nisu "ostali dužni", pa su neki kadrovi snimljeni na različitim lokalitetima grada, za čiju promociju koriste svaku moguću priliku.

- Na zajedničkom smo zadatku koji podrazumeva isticanje nekih zaboravljenih vrednosti Valjeva. "Kad te probude" je treći spot koji smo snimili ovde i posle velikih hitova "Da ima nas" i "Sudnji dan" važno nam je da naš grad živi jedan specifičan život i na ovaj način. Ovaj spot simbolično završava naš uspešan dvogodišnji live tour "Praštam" ali i najavljuje novo poglavlje u istoriji benda i novi album" - rekao je na promociji Milan Đurđević, frontmen Nevernih beba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA