MILAN STANKOVIĆ UHVATIO KITIĆA: Evo zašto pevač juri starijeg kolegu

- Kitić je veoma tražen u Nemačkoj, Švajcarskoj i Austriji, pa Milan veruje da će mu duetska pesma s njim direktno otvoriti vrata diskoteka širom Evrope - navodi izvor blizak Stankoviću

  • 5

Nakon što je nedavno predstavio novi singl "Mašina", pevač Milan Stanković sprema i duet sa Miletom Kitićem, što bi mu, kako se priča, pomoglo da povrati popularnost.

- Ovo je Milanov očajnički, ali dobro smišljen potez jer nikada nije voleo Miletovo pevanje i uopšte taj muzički pravac, ali kako su mu finansije poljuljane, rešio je da uradi ono što će mu sigurno povratiti izgubljenu slavu. Kitić je veoma tražen u Nemačkoj, Švajcarskoj i Austriji, pa mu duetska pesma s njim direktno otvara vrata diskoteka širom Evrope. Milan veruje da sve konce drži u rukama i da je na putu da povrati popularnost, ali i da obezbedi više nastupa kako bi poboljšao svoju klimavu finansijsku situaciju. Ubeđen je da će pesma sa Kitićem biti pun pogodak. Otkako je neslavno napustio "Grand produkciju" ništa mu ne ide kako treba, a još je morao da plati penale Saši Popoviću zbog toga što je prekršio ugovor - navodi izvor "Naših novina".

SEVERINA ŠTUCA: Milan Stanković je pominje u novom hitu, evo kako! (VIDEO)

(Telegraf.rs/izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seka

    6. mart 2015 | 11:54

    Za prezime? :-)

  • Objektivac

    6. mart 2015 | 11:43

    Ma tebe Milance ne moze ni bager da iscupa iz kanala......poceo si da pevas gluposti....bar si bio dostojanstven do skoro....a ovo....?????Seljana bato!!!!!!

  • Marceli

    6. mart 2015 | 14:30

    Pa on je vec poularan ima fanove sirom sveta i super pesme,sta ce mu tolka popularnost kad je vec popularan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA