Poznati oduševljeni turskom serijom "Sila" (FOTO)

- Sviđa mi se glavni glumac, koji je baš seksi. Čula sam da je model u Turskoj i podseća me na mog dečka, obojica su tamnoputi - kroz smeh je rekla Jelena Kostov koja je došla u veoma provokativnoj haljini

  • 2

U bioskopu "Takvud" je održana premijera najgledanije turske serije "Sila", kojoj su prisustvovale gotovo sve "Zvezde Granda". Mišel Gvozdenović, Aleksandra Bursać, Milan Mitrović i Jelena Kostov uživali su u prvoj epizodi i nisu krili svoje impresije.

- Sviđa mi se glavni glumac koji je baš seksi. Čula sam da je model u Turskoj i podseća me na mog dečka, obojica su tamnoputi - kroz smeh je rekla Jelena Kostov koja je došla u veoma provokativnoj haljini.

- Super je serija, tužna je i ima emociju - rekao je Mišel Gvozdenović, a Aleksandra Bursać i Biljana Sečivanović su pratile iz prvih redova.

Podsetimo, vlasnik "Pinka" Željko Mitrović pregovara sa glavnom glumicom serije "Sila" o njenom dolasku u Srbiju i gostovanju na "Pinku". Džansu Dere, koja se proslavila ulogama u serijama "Sulejman Veličanstveni" i "Ezel" trebalo bi da bude gošća u emisiji Ognjena Amidžića.

Lepa Džansu je u vezi s glavnim glumcem i zvezdom serije "Ezel" Kenanom Imirzaliogluom, te su svoju ljubav sa velikog platna preneli i u privatni život.

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA