Kristijan opleo po Staniji, Tomović odmah ustao da je brani: "Da li je ona dete lično spomenula?"

Stara ljubav zaborava nema, a Vladimir je i sinoć priznao da je Staniju voleo

  • 5

Kristijan Golubović se prisetio "Farme" i za crnim stolom otvoreno i detaljno pričao o sukobu koji ima sa Stanijom Dobrojević na društvenim mrežama, međutim, Vladimir Tomović se umešao i stao u odbranu svoje nekadašnje rijaliti ljubavi.

Kristijan i Vladimir Kristijan i Vladimir, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Golubović je za početak objašnjavao da se u prethodnom rijalitiju svađao skoro sa svim zbog nje, a da se najviše kaje zbog jedne stvari.

- Mene je čovek hteo da ubije sa 19 godina, ludi Đole. Pitajte šta je radio čovek. Ja sam Maji Nikolić opsovao dete i duboko sam se pokajao. Pa evo, koliko puta je bilo da stavim Staniju ispod jorgana i radim ovo (simulacija odnosa) i samo ustajemo obučeni. Oni pukli - rekao je Kristijan.

Kristijan nikako ne može da oprosti Staniji, što je u njihov skuob umešala njgovu ženu i dete.

- Ako ona dođe i kaže: "Izvini za ženu i dete"... Kaže da sam p*šio k*rčeve po zatvorima, ali to je između nje i mene, ali za dete... - rekao je Kristijan.

Posle tih reči u celu priču se uključio Tomović, koji je stao u odbranu u Stanijinu odbranu.

- Da li ima tonski zapis? Da li je ona dete lično spomenula? Ne znam, majke mi. Pisalo na njenom pravom Instagramu? - branio je Tomović Staniju.

Kompletnu svađu pogledajte u videu na početku teksta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LA

    11. septembar 2020 | 11:33

    Ha, ha, ha, ha, ha ovaj kristijan je tolika lazovcina. Covek melje, laze, maze s teme na temu...uzas, kome je on zanimljiv.

  • Kristina

    11. septembar 2020 | 15:22

    Kristijan je malo konfuzan, dugo je bio sam... ali je uspričao sve tačno, jedino nije ispričao da je imao seks sa balerinom i Stanijom, sve smo gledali i kako se dogovorila pobeda u Rijalitiju, čak je rekla" meni je bitna pobeda, a pare ću pokloniti!!!! ", imaju snimci, to što ona sada izmišlja i lame na to smo navikli??????

  • Tek

    11. septembar 2020 | 21:07

    Ce Stanija da ga spusti kao Fran ima da pjeni!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA