≫ 

Sa ovom ženom je Oliver varao svoju Vesnu: Trebalo joj je 10 godina da mu oprosti (FOTO)

- Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti - rekla je svojevremeno Vesna

  • 8

Oliver Dragojević preminuo je pre tačno godinu dana, u 71. godini života, u Splitu, a godinu dana nakon što mu je dijagnostifikovan kancer pluća.

Dragojević je iza sebe ostavio suprugu Vesnu, sa kojom je u braku bio 44 godine, te sinove Dina, Damira i Davora.

Malo poznata priča o velikom umetniku tiče se njegovom intimnog života, kada mu se brak umalo raspao, nakon što je u javnost procurila priča o njegovoj aferi sa nekadašnjom manekenkom Brankom Marić Muti.

Ona je javno priznala da je sa Oliverom bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi, te da su tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog veka intezivno imali ljubavne odnose.

Oliver Dragojević Oliver Dragojević, Foto: ATA Images

Koliko je romansa bila ozbiljna govori i priča da je Dragojević zbog Branke, navodno, hteo da ostavi suprugu Vesnu.

- Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti - rekla je svojevremeno Vesna.

Tužan podatak koji je iznela za hrvatske medije jeste da joj je bilo potrebno 10 godina da preboli Oliverovu prevaru.

- Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije - rekao je Oliver tada zlim jezicima.

Inače, Vesna je nakon Oliverove smrti simpatičnom izjavom opisala kako je izgledao njen život sa njim.

- Džez mi je bio užas, a Oliver je voleo džez. Rekla sam mu jednom: "Molim te, objasni mi šta je to džez, kako se to svira, meni to izgleda kao da pogrešno sviraju...” On mi je samo rekao da najbolje da o tome uopšte i ne razgovaramo. Mene su zanimale neke druge stvari, medicina, psihologija i nas dvoje nismo puno razgovarali o muzici - rekla je Vesna.

VIDEO: Ovako se Split oprostio od Olivera Dragojevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    29. jul 2019 | 20:25

    Njegove pesme govore koliko je čeznuo . Brak se držao za slamku zbog dece , bio je veliki otac . Kad je Vesna bila zrelija što ga nije ostavila ? 10 god. se mučila ? , muči je to još uvek ! Oliver , počivaj u miru .

  • Sajla

    29. jul 2019 | 17:49

    Ona je mislila da je divoljno samo biti žena Oliverova. Moralo se to i praktično dokazati i gajiti. Naišla je druga koja je to umela, a posle on nezreo i kuku lele.

  • Vodolijax

    30. jul 2019 | 10:17

    Muškarci varaju žene jer nisu srećni u braku a ne zato što su nesigurni u sebe kako kaže ova gospođa u tekstu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA