≫ 

Anabela nakon što su Kija i Sloba gledali stanove u njenom komšiluku: Šokirana sam!

Rijaliti se možda prenese u kraj u kojem živi Anabela, pošto su Kristina i Sloba viđeni kako baš tu gledaju određene nekretnine

  • 62
Anabela, Kija, Sloba

Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Izgleda da su ratne sekire zakopane, jer nakon skandala koji je izbio između bivših supružnika Slobodana Radanovića (29) i Kristine Kije Kockar (30) , sada čak planiraju i da kupe stan u istoj zgradi. Da stvar bude još bizarnija, ako se stvarno odluče za kupovinu stanova u toj zgradi, prva komšinica, ni manje ni više bila bi im Anabela Atijas (44).

Naime, pre nekoliko nedelja, paparaci su baš u kraju gde živi Anabela, pa čak i u istoj zgradi  uslikali Radanovića, a dve nedelje kasnije  istu je posetila i pevačica i njegova bivša žena Kija Kockar. Međutim njih dvoje ove tvrdnje o kupovini stana osporavaju, ali činjenice govore suprotno.

Kija i Sloba, Fashion Selection, Revija Bata Spasojević

Kija i Sloba zajedno Foto: Nikola Tomić

Ova vest bukvalno je šokirala Anabelu, koja o mogućim komšijama ovo kaže.

Zaista sam šokirana činjenicom da gledaju stan u mojoj zgradi i da žele da mi se dosele iznad glave.  Iako pojedini pokušavaju da predstave kako smo moja ćerka i ja te koje celog života vode neke ratove, valjda je jasno kao dan da to nije istina. Mi se bavimo isključivo našim životima i preko glave nam je da neko konstantno na naš račun dobija prostor u medijima i na očigledan način pravi marketing preko nas - kaže Anabela.

Anabela Bukva, IDJ Žurka

Anabela Atijas Foto: Nikola Tomić

- U mojoj zgradi postoji jedan stan koji se prodaje, tako da je očigledno da njih dvoje gledaju istu nekretninu. Ako žele da se dosele, čestitam im. Neka uživaju i neka im je sa srećom, iako mi je cela ova priča neverovatna i progoniteljska, ali dobro, svako gradi svoj život i karijeru na način koji želi - zaključila je Anabela za Alo!.

VIDEO:Luna i Kija se najzad srele, pogledajte šta su obukle

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    7. novembar 2019 | 12:03

    Ovih dvoje provincijalaca su spremni na sve zarad novinskog natpisa. Dva manipulatora,jasno je da su igrali igru u Z1.Ne razumem ovakve ljude pa zar je sve na prodaju..i brak,sahrana i ceo život. Ježim se od njih

  • Milorad Bulat

    7. novembar 2019 | 12:50

    Sklanjajte ženu bez obraza i morala. Kija carica bila i ostala.

  • Goran

    7. novembar 2019 | 15:13

    Pocmite da zivite svoje zivote i ostavite ovo dvoje da zive svoj.Evo od vas ce da traze dal ce biti skupa ilu nece ,a mozda i da vas pitaju gde da kupe stan.O ovoj doticnoj necu da kazem nista jer je ona rekla sve o sebi.Kaze traze marketing preko nje ?pa ko u zadnja 2 dana izlazi u javnost sa tim stanom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA