• 42

Soraja za 33. rođendan iskeširala 80.000 evra: Slavlje je večeras u Beču, evo ko od poznatih dolazi

- Tražila je da se napravi poseban meni za njeno društvo, a taj luksuz će je koštati više od 10.000 evra. Samo boca kvalitetnog vina u tom restoranu košta 500 evra - priča izvor

  • 42
soraja vucelic

Soraja Vučelić, Foto: Instgaram/sorajavucelic

Soraja Vučelić 11. novembra napunila je 33 godine, ali je slavlje rešila da organizuje u nedelju, 17. novembra.

Njena drugarica Ana Korać u Beč je stigla dan ranije, kako bi Soraji pomogla u finalnim pripremama za žurku.

Vučelićeva je svojim prijateljima želela da priušti provod za pamćenje, pa im je platila avionske karte do Beča i smeštaj u luksuznom hotelu, a onda rezervisala je i jedan od najskupljih restorana u austrijskoj prestonici. Osim toga, na proslavi je trebalo bi da pevaju i Aleksandra Mladenović i Ljuba Aličić, a Soraja je pozvala i Radišu Trajkovića Đanija, jer obožava njegove pesme.

- Soraji je rođendan bio 11. novembra, ali budući da tog dana nije mogla da okupi celo društvo, rešila je da ga proslavi u nedelju. Soraja svake godine napravi veliko slavlje, a ove godine je želela da bude još veće, pa će na njenoj privatnoj žurki biti oko 50 prijatelja. Za proslavu je izabrala austrijsku prestonicu pošto dosta vremena provodi tamo i za nju je to jedan od najlepših evropskih gradova - kaže izvor.

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić, Foto: Instgaram/sorajavucelic

- Ona je za rođendan rezervisala jedan poznati bečki restoran i uopšte nije štedela. Tražila je da se napravi poseban meni za njeno društvo, a taj luksuz će je koštati više od 10.000 evra. Samo boca kvalitetnog vina u tom restoranu košta 500 evra, Soraja je želela da njeni prijatelji maksimalno uživaju, pa je tražila da se na stolu nađu najskuplja pića, a naručila je 50 flaša šampanjca „dom perinjon“. Međutim, najviše novca je dala za rođendansku tortu, koju je naručila nekoliko dana pred rođendan. Torta je visoka metar i po i cela je oblepljena dolarima, a koštala ju je 10.000 evra - tvrdi izvor blizak Vučelićevoj.

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić, Foto: Nikola Tomić

- Soraja je na rođendansku žurku pozvala svoje najbliže prijatelje, a među njima je i njena drugarica Ana Korać, koja je stigla u Beč u subotu ujutru kako bi joj pomogla u pripremi. Soraja je Koraćevoj platila avionsku kartu i hotel u kojem i ona boravi, a to je inače jedan od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, u kojem noćenje košta 400 evra. Osim Koraćevoj, Soraja je platila i avionske karte i smeštaj svim prijateljima jer je želela da bude dobra domaćica. Drugarice će se u tom hotelu sređivati pred žurku, a frizeri i šminkeri će takođe doći u hotel. Dan pred žurku, Soraja je sa Anom juče bila u šopingu kako bi pomogla drugarici da odabere autfit za žurku - otkrio je izvor, pa nastavio o muzici koja ju je koštala 30.000 evra.

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić, Foto: Nikola Tomić

- Oko 30.000 evra je dala muzičarima koji će pevati na njenoj žurki. Soraja je na žurku pozvala Đanija, koji je za vikend nastupao u Švajcarskoj i koji bi direktno sa nastupa trebalo da dođe u Austriju. Budući da Soraja obožava njegovu muziku, Đani joj je obećao da će joj otpevati nekoliko pesama na uvce. Osim toga, Soraja je angažovala i Aleksandru Mladenović i Ljubu Aličića da joj pevaju na žurki - zaključio je izvor za Alo!.

VIDEO: Soraja vozila u previsokim štiklama, pa joj skupoceni auto upao u bazen

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Nina

    Nisam ni ljubomorna ni zavidna, samo me interesuje kad i gde ona zaradi tolike pare?

  • Ivana

    O Soraja leti vreme .Omatorila si ,da nije ovih operacija ko zna na sta bl licila.

  • Bb

    I Ana Korac je ✈

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima