≫ 

Detalji Veljkove i Bogdanine svadbe: Čiju venčanicu će nositi i da li će uzeti prezime Ražnatović

Veljko i Bogdana će u nedelju obaviti crkveno i građansko venčanje

  • 8
Veljko Raznatovic, Bogdana Rodic, svadba

Foto ilustracija: Telegraf/ATA Images/Shutterstock

Ono što srpska javnost, takođe i region, nestrpljivo iščekuje jeste venčanje Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić koje će se dogoditi u nedelju, 24. novembra, kada će par izgovoriti sudbonosno "DA" u Beogradu.

Svadbu Cecinog sina i njegove izabranice koja je u blagoslovenom stanju mnogi nazivaju "svadbom decenije", a ono što je već poznato jeste da će biti obavljena po tradicionalnim običajima.

Kako smo već pisali, obavezan je dres kod koji je stajao na pozivnicama za venčanje, te će tako pripadnice nežnijeg pola morati da dođu u elegantnim, dugim haljinama, a muškarci u svečanim odelima. Glamurozno će biti od početka do kraja, jer se folk zvezda pobrinula za svaki detalj.

Proslava godišnjice emisije Nikole Rumenica

Bogdana, Veljko i Ceca/Foto: ATA Images/ Antonio Ahel

Ono što javnost svakako najviše interesuje jeste venčanica buduće Veljkove supruge, a kako saznajemo, za Bogdanu ju je uradio kreator Bojan Petrović. Ceca će nositi haljinu dugogodišnje prijateljice Meline Džinović, supruge Harisa Džinovića, koja na žalost neće prisustvovati venčanju.

Veljkova izabranica će posle izgovorenog "da" uzeti prezime Ražnatović, te će tako već od nedelje biti Bogdana Ražnatović. 

Ceca i Bogdana, Anastasija Ražnatović, rođendan

Ceca Ražnatović/Foto: Nikola Tomić

Takođe, sazajemo i da će barjaktar biti Veljkov pobratim iz Banja Luke, a budući da će tradicionalni običaji biti ispoštovani, Veljko će gađati jabuku.

Skup svatova u Bogdaninom rodnom Titelu, kao i u Cecinoj vili na Dedinju zakazan je za 11 časova, nakon čega će Veljko otići po mladu.

Proslava rodjendana Nikole Bojovica

Veljko i Bogdana (buduća gospođa Ražnatović)/Foto: ATA Images

Crkveno venčanje zakazano je za 16:30 časova u kripti Hrama Svetog Save, a Veljka i Bogdanu venčaće Cecin dugogodišnji duhovnik i prijatelj Stefan Šarić, koji je prošle godine svečano imenovan za vladiku.

Slavlje će posle crkvenog venčanja biti organizovano u elitnom hotelu na Novom Beogradu, gde će u 19 časova biti obavljeno i građansko venčanje. Na ceremoniji će biti okupljeno oko pet stotina zvanica, među kojima i zvučna imena iz javnog života.

Bogdana Rodić,  Veljko Ražnatović

Foto: ATA Images

Kako smo pisali, goste će zabavljati Aleksandra Mladenović, orkestar Ace Sofronijevića i pevačica i prijateljica porodice Aleksandra Dabić.

Porodicu Ražnatović nakon ovog glamuroznog slavlja čeka još jedno veliko veselje, budući da će se Bogdana poroditi u maju, kada će Ceca prvi put postati baka. Par još uvek ne zna kog pola je beba, a kako su rekli - to im nije ni važno, već im je najvažnije da sve bude u najboljem redu.

Video: Ceca otkrila detalje svadbe Veljka i Bogdane

Video: Ceca i Veljko na stolu, vatromet i drugovi: Ražnatović slavio momačko za sve pare!

(I.C. / B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA