≫ 

"Baš je ispao car, dok su mnogi imali zmiju u džepu": Evo koliko se Lukas otvorio za Veljkovu svadbu

- On je tog dana bio bolestan, a opet je došao i trudio se da niko ne primeti da mu je loše - ispričao je sagovornik

  • 17
Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić, Svadba, Aca Lukas, novac evri Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan

O svadbi naslednika folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović ne prestaje da se priča, a ono što se najviše komentariše i zanima mnoge je upravo to ko se od Cecinih kolega najviše otvorio za mladenački poklon.

Ono što su mnogi primetili je to da je Aca Lukas maksimalno ispoštovao svadbeno veselje sina svoje koleginice. Iako početkom godine nisu bili u baš dobrim odnosima, čak su prestali da se prate na Instagram, odnos su izgladili i Ceca je kolegu pozvala na jedan od najvažnijih događaja u njenom životu.

Naime, Lukas se najviše "otvorio", pa se tako u njegovoj koverti koja je bila poklon za mladence nalazilo 2.000 evra, a osim toga nije žalio para ni za muziku pa je tako bakšiš delio i šakom i kapom.

Aca Lukas, Đani, Ceca Lukas okitio Đanija novčanicama Printskrin: Instagram/gagi_serbia_

-Lukas je baš ispao car. On je kao gospodin stavio 2.000 evra u kovertu, dok su mnogi imali zmiju u džepu - rekao je sagovornik.

Izvor je takođe ispričao da se Lukas to veče nije osećao baš najbolje, ali da se potrudio da to niko ne primeti i da kao i ostali gosti bude veseo.

-On je tog dana bio bolestan, a opet je došao i trudio se da niko ne primeti da mu je loše- ispričao je sagovornik za Kurir.

Video: Đanija okitili evrima na Veljkovoj svadbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    28. novembar 2019 | 17:54

    I ja bih dala 2000e da ne placam porez! Lako je pevačima da se isprse!

  • :)

    28. novembar 2019 | 17:19

    Pa to je nista s obzirom koliko je "veliki" kucni prijatelj sa Cecom... S obzirom da po nastupu zaradi 8-10 000 onda € 2 000€ kao poklon za svadbu i nije neka cifra vredna divljenja.

  • daree

    28. novembar 2019 | 16:00

    Znači imaš da daš 2000 automatski si gospodin a ako si u mogučnosti 500 onda si stipsa.....Auuu majko sveta koliko smo zastranili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA