"Život mi se promenio..." Elena se usred takmičenja povlači iz Zvezda Granda!

Pevačica Elena Milenkovska napustila Zvezde Granda, a njene reči će vas rasplakati

  • 5
Elena Milenkovska

Foto: Instagram/elenamilenkovskaa

Elena Milenkovska (25), koja se nedavno udala za svog kolegu iz "Zvezda Granda" Aleksandra Marinkovića Gutea (28), u drugom je stanju zbog čega je odlučila da se povuče iz takmičenja.

- Krenula je prva emisija drugog kruga u Zvezdama Granda i želim javno da se izjasnim za moje dalje takmičenje. Toliko poruka mi je stiglo od svih vas s pitanjem da li ću produžiti dalje sa takmičenjem. Izvinite što nisam stigla mnogima da odgovorim, jednostavno život mi se promenio i budući mali član Marinković nam zadaje puno obaveza - napisala je Elena na Instagramu.

- Ove godine ovde se završava moje takmičenje. Preda mnom su dani koje ću zauvek da pamtim i jako verujem da je sve onako kako treba da bude. Srećna sam za sve što doživljavam i jedva čekam da se ostvarim u ulozi majke jer smatram da je to najlepši dar. Sledeće godine se družimo opet u novoj sezoni sa novim snagama. A, između ostalog, očekujte mnogo toga od mene i mog gospodina Gute. Hvala vam na podršci i tolikoj količini ljubavi koju mi konstantno šaljete. Takođe, puno hvala svim mojim fanovima. Beskrajno zahvalna. Volim vas - poručila je pevačica na Instagramu.

VIDEO: "Čekaj, zatvori": Momak otvorio pre vremena Karleuši vrata od auta, ona ga opomenula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA