"Nevaspitanje i dranje nije kvalitet!" Đogani stao u odbranu Voyagea, pa Baki Prasetu dao "zadatak"

- Radi to jako zanimljivo i lepo, meni se to dopada - hvalio je Đogani Vojaža

  • 15
Đole Đogani, Baka Prase, Vojaž Printskrin: Youtube/bakaprase/TV Pink

Đole Đogani javno je pohvalio Vojaža i stao na njegovu stranu. Denser je istakao da mu se dopada rad ovog mladića. Takođe, Đole se pomenuo i Baku Praseta, koji je, da podsetimo, osuo paljbu više puta po Vojažu.

- Ja sam stao na stranu jednog mladog novajlije u našem poslu - to je Vojaž, klinac koji je počeo karijeru... Radi to jako zanimljivo i lepo, meni se to dopada. Ja, kao čovek koji je dugo na estradi - meni se to sviđa. I podržao sam ga. Baka Prase ga je napao da on nešto nije dobar, pa ga je čak i psovao... Klinci se sad igraju sa tim nekim stvarima koje, prema mom mišljenju, nisu kvalitetne! Privlače veliku pažnju, ali to nije kvalitetno, po meni, nevaspitanje i dranje nije kvalitet. Ja bih, recimo, tom Baka Prasetu rekao: "U redu je, ajde ti se popni na binu, evo ti bina, imaš 2-3 minute, otpevaj, odradi nešto da si ljudima zanimljiv, ali da ne psuješ, da se ne dereš i da ne budeš nevaspitan"- kaže Đole.

Sada je to trenutna stvar koja privlači pažnju, možda bi to trebalo usmeriti na drugačiji način. Ako već imaju ogromnu količinu pratilaca, trebalo bi možda jednom mesečno da naprave tematsku akciju - idemo da zasadimo novo drveće u šumu, da napravimo humanitarni koncert... - dodala je Vesna Đogani, Đoletova supruga.

Đogani je u ovoj emisiji otkrio u kakvom je zaista odnosu sa Lunom Đogani.

- Kada je bila u prvoj "Zadruzi", onda su me pitali šta ja mislim o tome... Rekao sam da mi se ne dopada što se tako ponaša, u smislu što viče, dere se, histeriše preterano, jer je drugačije vaspitana... Ipak je to naše dete. Kad sam to rekao, svi su mislili da sam je napao, oni klinci je brane... Pa, nisam ja ništa ružno rekao, to je moje dete! Mi smo u dobrim odnosima, mi se viđamo, sve je u redu - rekao je denser u emisiji "Novo jutro".

Video: Vesna Đogani: Bali beg nije tako lep uživo kao moj Đole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    5. februar 2020 | 18:16

    Djole pogledaj klip sta se desava kad baka izadje na binu... ono sto se tebi nije desilo za 30 god karijere...

  • Df

    5. februar 2020 | 20:08

    A taj djole je prepun talenata!? Baka je muzicki obrazovan,zavrsio je srednju muzicku skolu klavirski odsek.l da,talentovan je i pravo osvezenje u moru polupismenih muzicki neobrazovanih osoba koje se lazno predstavljaju kao muzicari.A uz to je i zvanicno jutjuber.

  • Haha

    5. februar 2020 | 23:22

    Ajde Bakice diss na JK,dobio si 150k lajkova.Naravno ako smes.Obzirom da nisi smeo disovati ni Foxa,sumnjam da ces i Karleusu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA