≫ 

Pretrpela je psihičko zlostavljanje i nestala sa RTS-a: Sada živi u drugoj državi i evo čime se bavi

Irina je bila jedno od najlepših televizijskih lica

  • 15
Irina Ivić Đorđić Irina Đorđić, Printskrin: Youtube/Beogradska hronika Jutarnji program

Irina Ivić, udato Đorđić, nekada prepoznatljivo lice RTS-a i voditeljka jutranjeg programa, pre četiri godine povukla se iz javnog života i preselila u Kanadu.

Ona je vodila jutarnji program na RTS-u vikendom, subotom i nedeljom, a bila je jedno od najlepših televizijskih lica, međutim, njen život se promenio iz korena.

Irina se 2016. godine udala za Nikolu Đorđića, koji je u Vankuveru, u Kanadi, radio kao dizajner specijalnih efekata. Nakon života na relaciji Kanada - Srbija, Irina je odlučila da ostavi posao voditeljke na RTS-u i preseli se u Vankuver.

Irina i Nikola imaju trogodišnjeg sina i kako ona ističe, u Kanadi, gde sada živi, najviše joj nedostaju porodica, prijatelji i posao. Voditeljka od marta ove godine na Jutjub kanalu "Irina u Kanadi" - život jednog migranta, obrađuje razne teme kao blogerka.

Bivša voditeljka govori o srpskoj zajednici u Kanadi, koliki su mesečni troškovi, kakva je situacija sa korona virusom u zemlji u kojoj živi, kako pronaći posao, dobti vizu, upisati dete u vrtić...

Ja sam Irina i za razliku od većine imigranata koji su želeli da se presele, meni se imigracija u Kanadu desila neplanirano. Nisam znala šta me sve čeka u zemlji potpuno drugačije životne kulture, nisam imala nikoga da mi da savete kako da krenem u novi żivot i prošla sam sve - od faze "turista" do "ovde mi je kuća" faze - piše u opisu Jutjub kanala.

Irina je u Kanadi imala i poudu da radi u jutarnjem programu, ali zbog trudnoće nije prihvatila poslovni angažman.

- U Kanadi sam imala ponudu da radim nekoliko sati dnevno u jednom jutarnjem programu. Bio je to posao ne ispred kamere, već iza, ali ponuda je stigla pred sam porođaj tako da to nije bilo izvodljivo. Jednostavno nisam mogla da je prihvatim u tom trenutku. Ostalo je na tome da ćemo se čuti kada budu bolje prilike - rekla je Irina jednom prilkom.

Irina se 2018. godine nakratko vratila na RTS, ali se ipak ponovo odselila u Kanadu.

Inače, Irina je ranije priznala da je bila žrtva psihičkog zlostavljanja od strane bivšeg partnera, a javno je u svom vlogu opisala kroz šta je sve prošla tada.

- Čim je upoznao moje navike, okruženje, ljude sa kojima provodim vreme, moj tadašnji momak počeo je da traži da menjam sve što je mislio da ga ugrožava. Zahtevao je da se ponašam na određeni način da bi on bio zadovoljan. Ili prema njegovim rečima, kako bih pokazala da ga poštujem - ispiričala je tada Irina i dodala:

- Nisam pristajala da me smesti u okvir ponašanja u kojem bi mi za sve postupke, pa i razmišljanja, trebalo njegovo odobravanje. Bila je to teška međusobna borba, i on je menjao taktike kojim bi svaki put osigurao da mu ostanem u šaci. Nisam bila laka žrtva, ali nikada nisam bila sigurna odakle, niti kada, stiže sledeći napad.

- U početku se nisam sa njim čak ni raspravljala. Pokušavala sam da objasnim istinu, a kada bi razgovor prelazio u svađu okretala se i odlazila. I vraćala se uvek. Zašto? Zato što psihoza brzo počinje da radi svoje, a psihičko nasilje je emotivna vrteška čija vožnja nema kraja - rekla je bivša voditeljka ranije.

- Manipulacije su vrlo vešto dozirane, od romantičnih izliva nežnosti do besnih ispada ljubomore koji se uvek završavaju rečenicom - ti mene ne voliš. Uhodio me. Nije prihvatao odgovor da je kraj. Koristio je sva oružja dok me ne izazove na odgovor - ispričala je kroz šta je prošla.

- Ljubavni ton menjao je u pokajnički, pa svađalački, u bilo kakav, sve dok ne dobije povratnu reakciju. To bi značilo da sam ponovo tu. A onda bi počinjala nova tura ubeđivanja da za mene nema boljeg - rekla je tada ona.

Irina je bila jedno od najlepših televizijskih lica, javno je govorila o psihičkom zlostavljanju koje je preživela, ali joj se sreća u ljubavi osmehnula kada se udala za sadašnjeg supruga Nikolu. Oni sa njihovim sinom sada žive u Kanadi, odakle ona objavljuje vlogove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xmf

    21. novembar 2020 | 12:44

    Haha a ti sva fina I nevina I cedna, vas svi menjaju a vi sve jadne,smesne ste,trazite papucare s kojima mozete, kako hocete.Papucare s dobrim bankovnim racunima.

  • Oki

    21. novembar 2020 | 13:26

    Živela i radila u svojoj zemlji,bila okružena svojim narodom i prijateljima.Tu joj bila porodica a dečko je maltretirao jer je hteo da je odvoji od svega.Sada je sve to ostavila i otišla u Kanadu gde nema nikog oko sebe osim supruga i deteta.Ne obmanjuj narod jer ti na te priče niko neće verovati.

  • Qwer

    21. novembar 2020 | 14:30

    Irinu sam obožavao. Izuzetno pametna žena i lepa. Zahvaljujući tome što je jaka, uspela je da pobedi ljubomornog i posesivnog idiota. Čestitam i želim joj sreću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA