David Dragojević: "Poželjniji sam od kada sam slobodan! Nisam u kontaktu sa Anom i Aleksandrom"

Uprkos tome što važi za dobrog momka, kako je i sam rekao, David nije u dobrim odnosima sa bivšim devojkama

  • 10

Bivši rijaliti učesnik David Dragojević rekao je da nije u kontaktu ni sa jednom bivšom devojkom, a kako je istakao da važi za "dobrog momka", ne zna zbog čega je to tako.

David i njegova bivša devojka Ana Korać nedavno su stavili tačku na svoju ljubavnu vezu, a on je još u rijalitiju zbog Ane ostavio bivšu Aleksandru Subotić. Pitali smo Dragojevića da li je Aleksandri čestitao rođenje deteta, a on nam rekao da nije u kontaku sa njom, baš kao ni sa Anom.

- Ne, ni sa jednom bivšom nisam u kontaktu. Ništa im nisam uradio. Iako važim za dobrog dečka, to je tako, nisam u kontaktu ni sa jednom - rekao nam je Dragojević.

David je istakao da je poželjniji od kada je slobodan, te da često dobija razne poruke od devojaka na društvenim mrežama.

- Pa, mogu reći da jesam poželjniiji od kada sam slobodan, da je to strašno. Šta sve šalju devojke, malo sam izašao iz toga, ali šta se dešava na internetu, stvarno strašno. Imao sam dve javne veze, duže, prošlo je skoro četiri godine i sada kada mi šalju, ludilo - rekao nam je David.

Dragojević iz njemu poznatih razloga nije želeo da priča o Ani, koja je ipak iznela javno razlog raskida i otkrila da ne postoji šansa za njihovo pomirenje.

- U poslednje vreme smo imali neke svađice i desilo se nešto gde smo se posvađali i popričali smo, da se razdvojimo da vidimo kako bi išlo. Nešto se desilo i ja sam raskinula. Desilo se nešto što je on uradio a nije lepo, ja sam dobila glasovne poruke i poruke gde je pričao i pisao o meni - rekla je Ana ranije.

- Sa mojom drugaricom je razmenjivao, ona je mene pozvala, poslala mi sve, tako da sam baš tog trenutka rešila da prekinemo. Ja sam rekla da ću biti uz njega i sve, ali posle toga što se desilo, ništa. Nemam više ni njegov broj ni ništa. Lepo je počelo, tako glupo se završilo, svako treba da ide svojim putem - ispričala je ona tada.

Kompletan razgovor sa Davidom, kao i šta radi i čime se bavi nakon raskida sa Anom pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    13. februar 2021 | 16:45

    Više silikona ugrađeno u ove dvije nego u moje kupatilo.

  • Ns Girl

    13. februar 2021 | 18:01

    Hahahah ovaj nekom pozeljan... Pa tebe je jedva htela ova Koraceva dok je imala koristi, a ne neka druga da te hoce... 🙈🤣🤣🤣🤣 Ajde pozeljni u Veternik nazad i pravi giros tamo, pametnije ti j3 n3go sto lupas gluposti

  • xxx

    13. februar 2021 | 17:39

    Ne znam kome si ti privlacan i pozrljan ali stvarno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA