Nives se pomerio bikini, pa izvirila tetovaža na intimnom mestu: "Nema onog ko nije zumirao"

- Mene interesuje kakva je to tetovaža - pitaju se pratioci hrvatske pevačice

  • 2
Nives Celzijus

Foto: Instagram/nivescelsius

Hrvatska pevačica Nives Celzijus novim fotografijama u minijaturnom bikiniju pokazala je zanosnu figuru, ali i tetovažu na intimnom delu tela.

Nives se u provokativnim pozoma fotogrfaisala pored bazena, a donji deo minijaturnog bikinija se spustio i samo što nije spao, pa je pevačica pokazala skrivenu tetovažu.

Ona je zanosnim oblinama i bombastičnim atributima rapalila mnogima maštu, a najviše pažnje privukla je njena misteriozna tetovaža koju do sada nije javno pokazala.

- Ne znam kako je kod vas, ali u Opatiji je svakako stepen celzijusa više - napisala je pevačica u opisu fotografija koje su izazvale lavinu reakcija.

"Tetovaža je odlična", "Bomba si, samo da si stala malo bliže kameri...", "Mene interesuje kakva je to tetovaža", "Nema onog ko nije zumirao", "Nikako da pročitam celu tetovažu", neki su od komentara.

Nives u bikiniju i njenu tetovažu na "skrivenom" mestu (od 2. fotografije), ali i još neke njene kadrove, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA