≫ 

Seka Aleksić: "Pomažem i verujem da je svrha našeg postojanja da činimo dobra dela"

Pevačica kaže zna kako je devojkama koje za matursko veče žele da se pojave u najboljem izdanju, te je rešila da im pokloni svoje haljine

  • 1
Seka Aleksić Seka Aleksić; Foto: Instagram/seka_aleksic
Seka Aleksić Seka Aleksić, Foto: Instagram/seka_aleksic

Folk pevačica Seka Aleksić izazvala je poyitivnu reakciju svojih pratilaca na Instagramu kada je odlučila da pokloni deset haljina maturantkinjama koje nemaju novca da kupe sebi toaletu za taj važan dan.

Naime, ona kaže zna kako je devojkama koje te važne večeri žele da se pojave u najboljem izdanju, ali da im finansije to ne dozvolavaju jer je i sam bila u sličnoj situaciji.

- Verujem da i da nisam bila u takvoj situaciji da bih isto uradila jer sam naučena da poklanjam, pomažem i verujem da je svrha našeg postojanja da činimo dobra dela. I kada nisam imala, i sada kada imam da sebi priuštim razne krpice, ja sam davala kako prijateljima, tako i ljudima koji nemaju. Poenta mog javnog obraćanja i jeste da dam podstrek da i drugi to čine. Postalo je fraza ali je istinito- naše malo nekad može biti mnogo nekom drugom.

Seka je priznala i koliko je siromaštvo uticalo da u životu postane borac.

- Verujte mi da i kad sam najmanje imala ja sam bila srećna jer sa pored sebe imala zdravu porodicu. Svakako, naravno da je uticalo. Znala sam da kad budem bila zrela da radim, da ću dati sve od sebe da uvek budem bolja i da sada svojoj deci obezbedim sve što je potrebno. Veljko me je kroz zajednički život naučio da malo šire razmišljam od moje karijere, koja je svakako prioritet, i ja sam se opsutila i sada imam razne izvore prihoda ali i dalje svaki taj posao je meni zanimljiv i sa ljubavlju ga radim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    1. jun 2021 | 15:46

    Seko, svaka tebi čast. Neka ste, ti i tvoja porodica živi, zdravi, srećni i uspešni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA