Sado-mazo kostimi, polugoli muškarci, preokret u samom finišu: Ovi momenti su obeležili finale ZG

Ispadanje Belme Huseinefendić iz dalje trke u finalu izazvalo je muk u studiju. Marija se od šoka uhvatila za glavu, dok je JK prekrila usta

  • 26
Zvezde Granda Zvezde Granda, Foto: Youtube/Zvezde Granda, ATA Images

Veliko finale najgledanijeg talent šou-programa "Zvezde Granda" održano je sinoć, 26. juna, a pobedu je odneo Mahir Mulalić iz Bosne i Hercegovine. Za titulu nove "Zvezde Granda" borilo se 16 kandidata u finalu, a spektakl koji su priredili u nekoliko sati, je nešto o čemu će se dugo pričati.

Izdvajamo neke od momenata koji su obeležili uzbudljivo veče za nama.

Pop zvezda i članica žirija "Zvezde Granda" Jelena Karleuša, bila je s razlogom najisčekivanija osoba u finalnoj večeri. Danima se nagađalo kakvu će toaletu Jelena izabrati za ovu priliku, a kao i uvek, nije razočarala.

Naime, JK je iz automobila izašla u neverovatnoj haljini, svedenog tona, ali ne i kroja. Jelena je zasenila sve svojom pojavom, a u prvom planu je bila njena zadnjica, koja je sa leve strane, bila potpuno otkrivena.

Takmičari su se, svako na svoj način potrudili da se istaknu i izdvoje od drugih u finalu, ali dve mlade "Zvezde Granda" ipak su imale najzapaženije nastupe.

Marija Gruevska potrudila se da na sceni napravi šou, kako je to često slučaj kad je ona u pitanju. Na bini je bila sa mišićavim, polugolim muškarcima, koji su je nosili, dok je blistala u šljokičavoj odevnoj kombinaciji.

Stajlingom je iznenadila i Jelenina kandidatkinja Belma Huseinefendić, koja je podigla je temperaturu u večerašnjem finalu ovog muzičkog takmičenja.

Belma se pojavila u veoma izazovnom izdanju, te je na telu imala mnoštvo tračica, koje su se usekle u njenu kožu. Belma je izgledala fantastično, a usledili su komentari da joj sado-mazo kostim stoji kao saliven.

Njeno ispadanje iz dalje trke u finalu izazvalo je muk u studiju. Marija se od šoka uhvatila za glavu, dok je JK prekrila usta.

Svakako najuzbuljiviji trenutak bio je proglašenje pobednika, a u samom finišu ostali su Isak Šabanović, koji se smatrao favoritom takmičenja, i Mahir Mulalić.

Mahir je pobedio Isaka sa samo nekoliko stotina glasova više, a veliku pobedu posvetio je mami, koju je nedavno tragično izgubio, zbog čega je želeo i da odustane od daljeg takmičenja.

Međutim, nakon razgovora sa Marijom Šerifović, Mahir je ipak odlučio da se vrati i bori do kraja, što je rezultiralo pobedom.

Video: Popović: Ove godine nema stana za pobednika Zvezda Granda, udarila kriza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    27. jun 2021 | 11:59

    Nemam nista protiv i cestitam decku iako negledam taj sou. Pitam se dali bi pravoslavni Srbin iz Srbije pobedio u sred Sarajeva u njihovom najgledanijem sou ? Pitanje? Sta mi vecito izigravamo. Od davanja vakcina do nagradjivanja. Verovatno da mi medju nama, Srbima, namamo dovoljno talenta, pa su bolji svi drugi osim nas. Eto nesto za razmisljanje.

  • Dron

    27. jun 2021 | 12:31

    Vašar taštine, nemorala, kiča, šunda, to su ZG.

  • Aca

    27. jun 2021 | 12:05

    BIH TAKMICENJE ODAVNO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA