Emotivan prizor! Marijana Mićić i njen partner se tope od ljubavi dok gledaju ćerkicu

Porodična fotografija iz Marijaninog doma raznežila je sve

  • 8
Marijana Mićić Marijana Mićić, Foto: A. Nalbantjan

Voditeljka i glumica Marijana Mićić pre skoro mesec dana na svet je donela ćerku, kojoj su ona i njen izabranik dali ime Ana.

Glumica je sada podelila emotivani porodični trenutak na kojoj ona i njen partner Miloš Marijanović poziraju ispred jelke u crvenim pidžamama, dok on drži njihovu ćerkicu Anu.

Da su presrećni i da uživaju u zajedničkim trenucima vidi se i na fotografiji gde se oni iskreno osmehuju i sa puno ljubavi gledaju u malu Anu.

- Mir Božiji. Hristos se rodi - napisla je Marijana ispod porodične fotografije koja je raznžila sve.

Inače, Marijana i njen partner su nedavno proslavili osam godina srećne veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u lepu i dugu emotivnu priču.

- Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je "u glavi tačan" za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem - objasnila je ona nedavno.

Video: Marijana pokazala sobu za naslednicu: Pastelne boje, medvedići i srca kao iz bajke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    8. januar 2022 | 16:35

    Živi bili i množili se

  • Miki Rubiroza

    8. januar 2022 | 22:25

    Ne znam zasto ikoga na svetu zanima kako se neka Marijana Micic i njen partner tope od ljubavi dok gledaju svoju cerku.....

  • Ona

    8. januar 2022 | 17:09

    Lepa i luda,ali prevejana.Njega ne znamo iz medija.Pa nek im porodica partnerska izdrži bar ovo ,,moderno,, vreme izdržavanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA