≫ 

"Ne mogu više da podnesem taj pritisak, molim Boga da se što pre završi": Ceca priznala šta je muči

Ražnatovićeva ima problem o kom je iskreno govorila

  • 1
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Nikola Anđić

Kako se bliži kraj takmičenja "Zvezde Granda", tenzija raste među takmičarima ali nije lako ni njihovim mentorima, pa je folk zvezda Ceca Ražnatović otkrila kako se bori sa ovim stresom.

Naime, Ceca je priznala da se emotivno vezuje za kandidate, što povećava tenziju i neizvesnost, ali i da isto tako ne zamera članovima žirija u takmičenju kada se posvađaju jer zna da niko nema lošu nameru.

- Zbog te tenzije i predanosti kandidatima molim Boga da se što pre završi. Ne mogu više taj pritisak da podnesem i da me nerviraju članovi žirija. Šalu na stranu, problem je što se emotivno vežeš za kandidate i koliko gledam profesionalno, toliko više gledam emotivno - istakla je pevačica.

Jedna od koleginica iz najgledanijeg muzičkog šoua sa kojom je Ceca umela žestoko da zarati oko kandidata je Marija Šerifović, te je otkrila u kakvom su odnosu pred sam kraj takmičenja.

- Mi se volimo, pazimo, mazimo i čuvamo. Posvađamo se radi balansa u atmosferi (smeh). Šalim se malo, nas dve se poznajemo dugi niz godina i uvek smo se volele i poštovale. To je jedno lepo prijateljstvo i preko njene mame i nje same kada je izgradila svoje ime. Ono što se dešava za žirijskim stolom, ostaje samo tu - tvrdi Ceca.

Iako je već decenijama na estradnoj sceni, ne krjie da su "Zvezde Granda" za nju jedno veliko iskustvo koje je naučilo mnogo čemu.

- Ja sam nadrljala jer sam imala najviše kandidata jer sam bila nova, ali drugačije ćemo se prestrojiti svi za sledeću sezonu. Mada ću svakako za sledeću sezonu imati više iskustva- rekla je Ceca za "Grand Online".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA